Jennifer Aniston és Adam Sandler új krimikomédiája rekordokat dönt

Sandler szinte felismerhetetlen ebben a szerepben

Jennifer Aniston és Adam Sandler új krimikomédiája rekordokat dönt
2019.06.20. 12:35

Tegnap megnéztük a Netflixen Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmjét, a Murder Mystery-t (Rejtélyes gyilkosság), amelyben utóbbi színész szinte felismerhetetlen, és a karaktere sokkal összetettebb, mint amit tőle megszokhattunk. Néha szándékosan rossz vicceket süt el, néha nagyon humoros, mint egy hús-vér férj.

A film klasszikus krimi, amiben a New York-i rendőr és felesége Európába utaznak, és a repülőn meghívja őket egy úriember egy fantasztikus yacht útra. Ott váratlanul egy családi örökségi drámába cseppennek, és hamarosan egy gyilkosság elsőszámú gyanúsítottjai lesznek.

A film június 14-én, pénteken debütált, és a Netflix bejelentette, hogy a Murder Mystery-t közel 31 millió háztartásban nézték meg az első három napban, amely a legsikeresebb nyitóhétvége volt a Netflix történetében. A műsormegosztó óriást 13 374 914 bejelentkező nézte az USÁban és Kanadában, és 17 494 949 a világ egyéb részeiben.

A film most a legütősebb nyitó hét rekordját is megdönteni látszik, hiszen nemsokára eléri az eddigi legjobb egy hetet hozó Madarak a dobozban számait.

adam sandler jennifer aniston murder mystery netflix

Még több
Kultúra