Sandra Bullock érzelmes beszéde könnyeket csalt a szemünkbe

Mit meg nem tesz egy anya a gyermekére? Sandra Bullock azt mondja, a gyerekei miatt vállalta el a Netflixen nagy sikerrel bemutatott Madarak a dobozban című filmet, hogy megmutassa nekik, mit is jelent a családi összetartás.

2019.06.19. 11:47

Amikor Sandra Bullock az MTV Music Awards színpadán megtartotta átvette a legjobb színésznőnek járó díjat, és elondta köszönőbeszédét, libabőrösek lettünk.

A színésznő elmondta, hogy két fia, Louis (9) és Laila (7) voltak az okai annak, hogy elvállalta Malorie szerepét a Madarak a dobozban című horrorfilmben. „Azt mondtam nekik, bár csak 21 éves korukban nézhetik majd meg a filmet, értük tettem, hogy lássák: én komolyan gondolom, hogy bármit megtennék értük”.

A filmben Bullock egy édesanyát játszik, aki azért küzd, hogy megvédje gyermekeit egy titokzatos erőtől, ami arra kényszeríti a Föld lakóit, hogy megöljék magukat „és mikor kezébe vette a forgatókönyvet, egyből tudta, hogy meg kell csinálnia: „Amikor  Madarak a dobozban szembejött, tudtam, olya történet ez, amit szeretnék elvállalni, hiszen végső soron a családról szól”.

Sandra beszédének legjobb része az volt, amikor elmondta, hogyan magyarázta el a gyerekeinek, miért fontos számára a szerep: „Azt akartam, hogy lássátok, milyen a család, a család az, amiért harcolunk, amit védelmezünk. Amit a filmben látni, pont az, amit a mamátok tenne: minden hegyet megmozgatnék értetek, hogy biztonságban tudjalak titeket”.

A beszéde végén a színésznő azt is elmondta, hogyan reagáltak a fiai: „A fiam rámnézett a hatalmas, gyönyörű szemével és azt mondta: „De Mami, én a szuperhősös filmekre gondoltam, szerintem azokban kéne szerepelned. Most a szuperhősöknek van a legfontosabb dolguk”. „Szóval, szeretném megköszönni az MTV-nek és mindenkinek, aki elismeri a munkámat, hogy itt lehettem és elhozhattam a gyerekeimet, oda, ahol olyan szuperhősök és igazi nők is szerepelnek, mint Wonder Woman, Captain Marvel vagy Jada Pinkett Smith. Biztos vagyok benne, hogy egyszer majd rájönnek, ők is épp olyan nők, mint a mamájuk!” Le a kalappal, Sandra!

Birds in a Cage Madarak a dobozban netflix sandra bullock

Még több
Kultúra