A Hatalmas kis hazugságok új részében Renata az internet kedvence

"Én nem leszek nem gazdag! Érted?!"

2019.06.18. 21:42

Na. Szóval, a Hatalmas kis hazugságok második évadának második része sem matyóhímzés. Úgy értjük, hogy sok benne az aggasztó, torokszorító jelenet, szinte mindenki rosszul érzi magát benne. Bonnie (Zoe Kravitz) még mindig el van veszve, egyedül bolyong az erdőben, miközben neki is Monterey-be jön az édasanyja, hogy aztán megpróbálja teletömni a fejét a spiri meggyőződéseivel (aha, szóval innen az a sok jóga, mindfulness és természetimádás). Celeste (Nicole Kidman) kénytelen elmondani Mary Louise-nak, a halott férje anyjának, hogy a fia bántalmazta őt és másokat, de az anyós nem hisz neki, sőt egyre gyanakvóbb lesz a barátnők irányába. Celeste és Jane (Shailene Woodley) pedig igyekszenek elfogadni a tényt, hogy most már mindenki tudja – pontosabban, a gyerekek meg Mary Louise – hogy a fiaik féltestvérek. Szegény Ed (Adam Scott) véletlenül meghallja, hogy a nevelt lánya, Abigail (Kathryn Newton) a felesége viszonyáról beszél telefonon, és úgy néz ki, a kapcsolatuknak befellegzett.

Ami mind rettenetes, de…

Itt van Renata!

Renata (Laura Dern) épp a fellegekben jár, mert egy nagy amerikai magazin címlapján fog szerepelni – mint sikeres és gyönyörű nő. Itt egy emlékeztető az első részből a fotózásról:

És akkor beüt a mennykő. Kiderül, hogy a férjét, Gordont, értékpapír-csalással vádolják, és úgy néz ki, elvesztik minden pénzüket. Ez pedig két zseniális jelenethez vezetett: Laura Dern először a fogdában, a beszélőn üvöltözik Gordonnal, hogy hogy tehetett ilyet, aztán meg, amikor az országút közepén egyszer csak kitessékeli a kocsiból.

A legviccesebb mondása: „Én márpedig nem leszek nem gazdag!!”

A másik pedig: (Gordon: De régen szeretted ezt a dalt!) Renata: Régen az arcodra ülni is szerettem. De ez soha többé nem fog előfordulni”.

A rajongók nem mentek el szó nélkül a történtek mellett, máris rengetegen reagáltak a Twitteren, itt vannak a legjobb reakciók:

“Legközelebb, mikor a fizetésedről tárgyalsz”

“Laura Dern egy ikon, és ez a rész a piedesztálja!”

hatalmas kis hazugságok laura dern második évad renata klein

Még több
Kultúra