Nicole Kidman és Ansel Elgort új filmjének előzetesétől libabőrösek lettünk

Az Aranypinty szeptemberben érkezik az amerikai mozikba.

2019.06.06. 20:30

2019 egyik legjobban várt filmjéhez elkészült az első hivatalos előzetes.

A The Goldfinch szeptemberben érkezik az amerikai mozikba (magyar premierről egyelőre nincsen hír). A film forgatókönyvét az ugyanezen a címen megjelent, Pulitzer-díjas regény alapján készítették.

Donna Tartt 2013-ban adta ki Az Aranypinty című regényt, ami sikert sikkre halmozott: a Pulitzer-díj mellett megkapta az Andrew Carnegie Medal díjat, valamint hetekig első helyen szerepelt a New York Times és Sunday Times bestseller listáin is.

A történet egy terrorista merénylet túlélőjéről, Theodore Deckerről szól. A támadás a New Yorki Metropolitan múzeuman történt, amelyben édesanyja életét vesztette. A könyv végig kíséri Theot a felnőtté válás útján, bemutatja a küzdelmeit, gyászát és a trauma feldolgozásának szakaszait.

Ansel Elgort (Nyomd, bébi, nyomd, Csillagainkban a hiba) alakítja Theot, míg Nicole Kidman játssza anyja karakterét. Theo apja Luke Wilson, akinek élettársát a nagyszerű Sarah Paulson játssza majd.

A The Goldfinch még meg sem jelent, de rendezőjét, John Crowley-t máris a 2020-as Oscar-díjak egyik legesélyesebb jelöltjének kiáltották ki.

ansel elgort aranypinty Nicole Kidman sarah paulson

Még több
Kultúra