Már hivatalos: Jön a Doktor Szöszi harmadik része!

Elle Woods jobb mint valaha

2019.06.05. 10:02

Ne is tagadjuk, hogy a Doktor Szöszi 1 és 2 mindannyiunkat elszórakoztatott a 2000-es évek elején. Amikor az első megjelent 2001-ben, a nézők azonnal beleszerettek a csini jogászhallgatót alakító Reese Witherspoontba. A film 141 millió dollárnyi bevételt termelt a mozijegyekből világszerte.

Mivel ez az időszak egyik legemlékezetesebb romantikus komédiája, nem csoda, hogy a rajongók visszafojtott lélegzettel várták a harmadik részt… aztán belefáradtunk ebbe, mert úgy tűnt, már sosem jön el. Szerencsére, a franchise új életre kelt, és 15 évvel a Doktor Szöszi 2 után itt a harmadik rész, már készítik!

Itt van róla minden eddigi tudnivaló.

Witherspoon 2018 júniusában jelentette be a 3. részt

Méghozzá az Instagramon. Egy rövid videót posztolt magáról Elle flitteres pink bikinijében, amint egy gumimatracon fekszik a medencében. „A hír igaz… #LegallyBlonde3” (azaz Doktor Szöszi 3) – szólt a poszt.

View this post on Instagram

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Megvan a forgatókönyv

A Hatalmas kis hazugságok második évadának premierjén Witherspoontól kérdeztek a Doktor Szöszis karakteréről is, és hogy el tudna-e árulni néhány részletet a lehetséges 3. Részről. „Megvan a forgatókönyv, de még nem forgattunk semmit” – mondta a színésznő. „Elle-t sokan szeretik. Mindenki azt akarja, hogy hősies úton haladjon, ahogy az első filmben is, és én nagyon élvezem a munkát”.

Visszatértek az eredeti írók és producerek

Most is Kristen „Kiwi” Smith és Karen McCullah a forgatókönyv-írók, akik anno filmre vitték Amanda Brown könyvét. Az eredeti producerek, Marc Platt és Adam Siegel is dolgoznak a filmmel. Witherspoon producerként is belép a képbe, Hello Suhshine nevű cégével. Azt még nem tudni, ki rendezi a filmet.

Megvan a hivatalos bemutató dátuma

A Doktor Szöszi harmadik része 2020 február 14-én érkezik a mozikba.

doktor szöszi elle woods harmadik reese witherspoon

Még több
Kultúra