Ilyen lesz Reese Witherspoon új sorozata, a Kis tüzek mindenütt

Celeste Ng regényéből Kerry Washingtonnal közösen készítenek sorozatot

Ilyen lesz Reese Witherspoon új sorozata, a Kis tüzek mindenütt
2019.05.28. 16:10

2017-ben jelent meg Celeste Ng második regénye ‘Kis tüzek mindenütt’ címmel. A mű 13 hétig vezette a New York Times bestseller listájának élét, a kritikusok világszerte dicsérték. Ng regénye elérte Hollywoodot, a műből most minisorozatot készít a Hulu, a producerek Kerry Washington és Reese Witherspoon lesznek. A regény hazánkban is kapható.

Összeszedtünk minden információt, amit eddig tudni lehet a részletekről!

A Kis tüzek mindenütt nem film, hanem minisorozat lesz.

A Hulu által gyártott sorozatot eredetileg nyolc részre tervezték.

A műsor  Celeste Ng regényén alapszik.

A Kis tüzek mindenütt az írónő második publikált regénye. A történet a kilencvenes évben játszódik, két család, Richardsonék és Warrenék életét követi nyomon.

A Richardson család jómódban és gazdagságban él, látszólag tökéletes az életük. Warrenék egy anya-lánya duó, akik nomád életmódot folytatnak mindaddig, míg úgy nem döntenek, hogy letelepednek Shaker Heights-ban. Pearl Warren hamarosan beleszeret abba az életmódba, amit Richardsonék folytatnak, ezért utánozni kezdi őket. Izzy Richardsont, a család lázadó fekete bárányát hamar megigézi Pearl anyjának, Mia Warrennek a szabadszellemű gondolkodásmódja, életvitele. Mia megtanít Izzy-nek egy iskolai csínytevést, majd később szárnyai alá veszi, majd fotóasszisztensként alkalmazza. Így fonódik össze a két család élete.

Mindeközben egy bírósági gyerekelhelyezési per, amit egy kínai-amerikai származású, adoptált baba okoz, kettészakítja a várost. A könyvajánló szerint a Kis tüzek mindenütt ,,a súlyos családi titkokról, az anyaság kegyetlen nehézségeiről, és annak a veszélyeiről szól, ha elhisszük, hogy a szabályok követésével mindig megakadályozhatjuk a katasztrófákat.”

A színészgárda jól bejáratott Hollywoodi nevekből és újoncokból áll majd.

Reese Witherspoon, Kerry Washington és Joshua Jackson lesznek az adaptáció főszereplői. Rosemarie DeWitt (La La Land, Mad Men), Jade Pettyjohn (Rocksuli), Jordan Elsass, Gavin Lewis, Lexi Underwood és Megan Scott is feltűnnek a sorozatban.

Washington és Witherspoon is fontos karaktereket játszanak majd.

Mindketten vezető producerként vannak feltüntetve a filmkészítők között. A két színész produkciós cégei, a Simpson Street (Kerry Washington) és a Hello Sunshine (Reese Witherspoon) lesznek a felelősek a sorozat elkészítéséért, az ABC Studios-zal karöltve. Liz Tigelaar forgatókönyvírót nevezték ki a műsor showrunnerjének, vagyis az ő irányítása alatt készül majd el minden epizód.

Már folyamatban vannak az előkészületek.

Washington elárulta, hogy már elkezdődtek a színészek olvasópróbái. Instagramon megosztott egy fotót magáról és a stábról, ezt írva alá: ,,Warrenék és Richardsonék szolgálatra készen! A Kis tüzek mindenütt gyártása elkezdődött! Ma volt az első olvasópróbánk, hihetetlen!!”

A megjelenés időpontjától még nincsenek hivatalos információk.

Bár hivatalos dátum még nincs, valószínű, hogy 2020-ban mutatják be a sorozatot.

Celeste Ng kerry washington kis tüzek mindenütt reese witherspoon

Még több
Kultúra