Nézd meg, hogy reagált először Kit Harington a Trónok harca befejezésére!

Megvannak a felvételek az olvasópróbáról. Vigyázat! Spoiler veszély!

2019.05.27. 08:07

A Trónok harca megosztó fináléját múlt vasárnap adta közre az HBO, és a befejezés hatalmas port kavart a rajongók körében. Amikor Jon Snow megölte nénikéjét / szerelmét / királynőjét, Daenerys Targaryent egy romantikus ölelés után, a rajongók azonnal kipakolták nem tetszésüket a Twitterre. Volt, aki csak jobb véget akart a Sárkányok Anyjának, míg mások egyszerűen meglepetésüknek adtak hangot, hogy a hűséges Jon Snow tört ragadott.

Nos, ha téged is meglepett a befejezés, képzeld el, milyen lehetett a színészeknek, Kit Haringtonnak és Emilia Clarke-nak! Az HBO Trónok harca: Az utolsó őrség című dokumentumfilmje május 26-án, vasárnap jelent meg, és megmutatja Harington és Clarke kendőzetlen reakcióit a sokkoló momentumra az utolsó évad fináléjának olvasópróbáján.

Amint felolvassák a jelenet leírását, élőben láthatjuk Haringon reakcióját arra, mit csinál Jon Snow: a színész a papírjába bámul, aztán a fejét fogja. A mellette ülő Sophie Turner ránéz munkatársára, míg az a szájára teszi a kezét és eltolja a székét az asztaltól. Harington átnéz a másik oldalon ülő Clarke-ra, aki kényszeredetten mosolyog és bólint, aztán viccesen lecsúszik a székén. Az olvasópróba végén a többiek elhagyják a szobát, de Harington és Clarke maradnak egy kicsit, úgy tűnik, mindketten sírnak.

A dokumentumfilm azt is megmutatja, hogy más karakterek, például Conleth Hill (Varys) hogyan reagálnak a karakterük végzetére.

A Twitteren a rajongók máris kommentálták a színészek reakcióit és a saját érzéseiket is kifejtették a gyűlölt jelenettel kapcsolatban.

Néhány példa:

„Ez örökké kísérteni fog, Édes Istenem!”

az utolsó őrség befejezés kit harrington trónok harca

Még több
Kultúra