Renee Zellweger szerint van rá esély, hogy elkészítsék a Bridget Jones 4. részét!

Te is kiváncsi vagy, milyen apuka válik Mark Darcy-ból?

Renee Zellweger szerint van rá esély, hogy elkészítsék a Bridget Jones 4. részét!
2019.05.23. 09:06

Jó hírünk van a Bridget Jones film rajongóinak. Renée Zellweger szerint van rá esély, hogy újra Anglia kedvenc női karaktere, Bridget Jones bőrébe bújjon, aki eredetileg Helen Fielding regényíró tollából született.

A filmsorozat harmadik részében Bridget Jones véletlenül teherbe esik, és nem tudja biztosan, ki az apa: a Colin Firth által játszott Mark Darcy, vagy Patrick Dempsey karaktere, a milliárdos Jack Qwant.

Ross King műsorában Zellweger elárulta, van rá esély, hogy elkészítsék a fim negyedik részét. ” Nem is tudom, mármint az biztos, hogy Helen Fielding megírta a könyvet, szóval, a történet lényegében adott. Ez azt jelenti, hogy ha a készítők közül valaki szeretné, akkor van rá esély, hogy leforgassuk.”

A Fielding regény, ami időrendben a harmadik film utáni történetet meséli el a “Bridget Jones: Mad About The Boy” címet kapta (Bridget Jones naplója 3: Bolondulásig), amit az írónő 2013-ban jelentetett meg.

Az 50 éves Zellweger a műsorban azt is elárulta, miért szállt ki több évre a showbusiness-ből, állítása szerint “megunta saját magát”.

“Egyszer csak elérkezel egy ponthoz, amikor rájössz, hogy hosszú ideje ugyanazt csinálod, és már nem akarsz kapzsi, mohó lenni. Számos különleges élményben volt részem a karrierem során, és egy idő után betelt a pohár.”

“Itt volt az ideje, hogy új dolgokat tanuljak. Nem hiszem, hogy érdekesen tudsz egy történetet elmesélni akkor, ha nem vagy képes átérezni mások élményeit, csak mert 25-30 évig mások bőrébe bújva élted az életed.”

“Unatkoztam, de nem a munkám volt unalmas, azt mindig is szerettem. Saját magamat untam. Szükségem volt rá, hogy fejlesszem magam, és új tapasztalatokat gyűjtsek. Végül is, csak egyszer élünk, nem igaz?”

Renée jelenleg a Netflix WHAT/IF című, neo-noir thriller sorozatban játszik. A műsor azt vizsgálja, hogy mi történik, amikor hétköznapi emberek elfogadhatatlan dolgokat tesznek.

Renée egy rejtélyes nőt alakít, aki egy nyereséges, de morálisan kétes ajánlatot kínál fel egy pénzszűkében lévő friss házaspárnak. A WHAT/IF a legelső komolyabb tv sorozat, amiben a színésznő valaha szerepelt.

bridget jones neflix renee zellweger visszavonulás

Még több
Kultúra