Renée Zellweger felismerhetetlen az új, Judy Garlandról szóló filmben

Az életrajzi filmben a színésznő karrierjére helyezik a hangsúlyt.

Renée Zellweger felismerhetetlen az új, Judy Garlandról szóló filmben
2019.05.17. 10:20

Renée Zellweger lényegében komplett testcserét hajtott végre, annyira átalakult, hogy úgy néz ki, mint egy másik ember. Pontosabban, úgy, mint Judy Garland.

Zellweger a néhai színésznő életrajzi filmjében, a ‘Judy’-ban alakítja Garlandot, az első előzetes pedig tökéletes bizonyítéka annak, hogy a két színésznő olyan, akárcsak két tojás. Az előzetesben Zellweger Judy Garland legikonikusabb, az ‘Óz, a csodák csodája’ című filmben hallható “Somewhere Over The Rainbow” című dalt énekli.

A film Judy Garland közel 30 éves karrierjét igyekszik bemutatni, a sztárság kezdeti nehézségeivel, de láthatjuk majd az ‘Óz, a csodák csodája’ forgatásán is.

Rupert Goold, a rendező szerint Zellweger volt az egyetlen színésznő, akire gondoltak, mint Judy Garland lehetséges megtestesítője. “Úgy éreztem, hogy Renée egyedülálló színészi képességi tökéletesen beleillenek Judy Garland karakterébe. Először is, mert egy Oscar-díjas színésznő, aki képes drámai alakítást nyújtani. Másodszor pedig, nagyszerű komikus hősnő. Harmadszor pedig, a Chicago című film miatt tudtam, hogy tud énekelni. Világosan kifejeztem neki, hogy nem azt szeretném, hogy Judy Garland utánozhatatlan hangszínét próbálja meg életre kelteni, inkább, hogy saját magához igazítsa a dalt, amit végül meg is tett, elképesztő hatást váltva ki mindenkiből.

Nézd meg te is a saját szemeddel, hogyan alakult át Renee Zellweger Judy Garlanddá:

judy garland oz a csodák csodája renee zellweger

Még több
Kultúra