Lena Headey érzelmes posztban búcsúzott Trónok harca-beli karakterétől

Megköszönte a nyolc évnyi támogatást és bátorítást.

Lena Headey érzelmes posztban búcsúzott Trónok harca-beli karakterétől
2019.05.15. 11:27

Figyelmeztetés: Spoiler veszély!

Valljuk be: Cersei Lannister nem a legszerethetőbb karakter volt a Trónok Harca sorozatban. Rengetegen utálták – vagy azt szerették benne, hogy utálhatják – de tagadhatatlan, hogy igazán magával ragadó volt ez a céltudatos, gonosz teremtés az évadok során. Az utolsó előtti epizódban Cersei kilépője hatalmas durranás volt – szó szerint – mivel az összeomlóban lévő Vörös Erőd  törmelékei maga alá temették hűséges szerelmével/testvérével, Jaime Lannisterrel együtt. Őszintén, a legtöbb Trónok harca rajongó nem igazán ilyen halálra számított a sorozat egyik leggyűlöltebb, leggonoszabb karaktere számára, de Lena Headey belenyugodott a számára megírt véggel, Instagram oldalán búcsúzott el Cersei-től és a sorozat többi karakterétől.

“Hát, ennyi. Nagyon szórakoztató, sokszor őrületes volt. Szerettem őt. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy eljátszhattam. Köszönöm a bátorításotokat és támogatásotokat, amit mindvégig kaptam tőletek. És most, az őrsége véget ért. (Tudom, hogy sosem bírná ott, és az Éjjeli Őrség sem fogadná be… de akkor is…)

Heady Nathalie Emmanuel, vagyis Missandei-ről külön posztban emlékezik meg pár nappal azután, hogy Cersei nyilvánosan kivégeztette Daenerys és a szerelme, Szürke Féreg előtt.

“Gyönyörű Nathalie Emmanuel, te képviselted a sorozatban a reményt és az igazi erőt. Nem szerettem ezt a forgatási napot, ott fent.”

Nikolaj Coster-Waldau, a Jaime Lannistert alakító színész is megemlékezett Cersei-ről egy vicces fotósorozattal: “A legjobb, legédesebb és legkedvesebb lélektestvér. Micsoda évtized volt!”

cersei lannister game of thrones got lena headey trónok harca

Még több
Kultúra