Ezeket a sorozatokat várjuk legjobban a nyáron

Stranger Things, Hatalmas kis hazugságok, és Veronica Mars is érkeznek a képernyőkre

Ezeket a sorozatokat várjuk legjobban a nyáron
2019.05.14. 12:05

Ki mondta, hogy a tévézésnek vége? Igaz, a legtöbben már nem a televízióadókat nézzük, hanem a tartalommegosztókat. ATrónok harca története jövő héten végleg lezárul, de rengeteg olyan sorozat érkezik idén nyáron, amire érdemes lesz várni. A télen kimaradt epizódokat könnyen tudod pótolni, akár a teraszon az esti órákban. Mutatjuk, melyikek tűnnek a legizgalmasabbnak számunkra!

Armistead Maupin: Tales of the City

25 évvel azután, hogy Armistead Maupin író nagysikerű regénysorozata képernyőre került, a Netflix szeretné, ha újra beleélnénk magunkat San Francisco város lakóinak életébe, hiszen nagyjából majdnem az egész eredeti stáb fog szerepelni az átdolgozásban. Az első sorozatban a nézők nyomon kísérhették a Laura Linney által alakított Mary Ann-t, az új sorozatban pedig csatlakozni fog hozzá Ellen Page, Charlie Barnett és Zosia Mamet is.

Premier: Netflix, június 7.

Hatalmas kis hazugságok

Ugye tudod, hogy még mindig vannak hazugságok? Ráadásul hatalmasak. Az első évad fináléja után alig várjuk, mit tartogatnak még a nézők a második évadra, amiben Reese Witherspoon, Laura Dern és Nicole Kidman mellett Meryl Streep is látható lesz majd.

Premier: HBO, június 9.

Euphoria

Zendaya főszereplésével érkezik az HBO legújabb dobása, aminben egy csapat középiskolás próbálja lavírozni életét a drogok, szex, és a közösségi média között. A minisorozat egyik producere a rapper Drake. Kíváncsian várjuk!

Bemutató: HBO, június 16.

The Loudest Voice

Russe Crowe visszatért, hogy eljátssza Roger Ailes szerepét a minisorozatban, ami egy zaklatási botrányról szól. A sorozat egy könyv alapján készül, feltűnik benne Naomi Watts és Seth McFarlane is.

Bemutató: június 30., Showtime (magyar premierről egyelőre nincs információ) 

Stranger Things

Egy kis időre visszakerülhetünk a Tótágas megfelelő oldalára, hiszen érkezik a Stranger Things harmadik évada. A főszereplők ismét Hawkinsban fognak nyomozni, hogy kiderítsék, mi áll a természetfeletti jelenségek hátterében. Egy új szereplő lesz: Maya Thurman-Hawke (Uma Thurman és Ethan Hawk lánya).

Bemutató: Netflix július 4. 

Veronica Mars

Neptune noir sorozata vosszatér! Kristen Bell főszereplésével Veronica Mars pár év kihagyás után újra nyomozásba kezd, reméljük ezúttal nem csak bűncselekmények, gyilkosságok s robbanások fogják kísérni az útja során. Alig várjuk!

Bemutató: Hulu, július 26.

Négy esküvő, egy temetés

Csak egyvalaki képes ezt a klasszikus filmet felfrissíteni és egy új szemszögve helyezni, az pedig nem más, mint Mindy Kailing. A sorozat szereplőgárja meglehetősen diverz lesz, és új perspektívából világítják meg a filmből jól ismert szereplők életét.

Bemutató: Hulu, július 31.

hatalmas kis hazugságok Nicole Kidman stranger things veronica mars

Még több
Kultúra