Ne te igazodj a konyhádhoz – igazítsd magadhoz a konyhádat! (x)

Sokféleség a te ízlésednek megfelelően

2019.05.08. 15:56

Emlékszel még azokra az időkre, amikor az ember elment hűtőt venni, és mindegyik készülék egyforma volt? Ma már a gyártók arra törekednek, hogy minden igényhez és stílushoz számtalan lehetőség közül lehessen választani. Mert a konyha van érted, nem pedig fordítva!

Ahány ház, annyi szokás. Van, aki egész nap rohan, és csak akkor megy be a konyhába, ha muszáj. De van olyan is, hogy az egész ház központja a konyha, mert minden fontos dolog ott történik – a közös vacsorától a nagy beszélgetésekig. Bármelyik csoportba is tartozol, meg fogsz lepődni, hogy hány olyan megoldást fejlesztettek már ki, ami megkönnyíti az életed, és olyanná varázsolja a konyhádat, amilyenné csak szeretnéd!

A Te konyhád – a Te stílusod

A divat és a dizájn szerelmesei mindig naprakészek a legújabb trendekkel, amelyeket a lakberendezésben is bátran lehet alkalmazni! A minimalista stílus az Instagramon is hódít – miért ne vihetnénk be a konyhába is?

Az egyszínű, fehér felületek, vagy akár a fekete-fehér megoldások nemcsak modern és trendi külsőt kölcsönöznek a konyhának, hanem optikailag is tágasabbnak tűnik tőle a tér. Ráadásul igazán napfényes, világos lesz tőle a helyiség. Ebbe a stílusba illeszkednek a Candy beépíthető konyhai eszközei, amelyek tükörsima, fehér felületükkel tökéletesen belesimulnak a konyhabútorba. Nyugodtan felejtsd el a kiálló gombokat és tekerőket, amelyekhez elég egyszer hozzányúlni főzés közben maszatos kézzel, és soha többet nem lesznek már hófehérek! A Candy beépíthető mosogatógépein kívülről csak a fogantyú látszik, semmi más, így elegáns látvánnyal kényezteti a szemet. A minimalista dizájn követő hűtőkön, amilyen a CMGN 6184W modell, vagy az éjfekete színben pompázó CMGN 6184B darab, pedig még fogantyú sincs, így egyetlen mozdulattal letörölhetőek.

A retró szerelmeseinek

Imádod a 70-es évek rikító színeit? Vagy csak bevállalnál valami merészet, amit aztán büszkén mutogathatsz a vendégeidnek? Bizony, ma már a konyhában is lehetsz egyedi. Ha unod a fehér hűtőket, és az egy kaptafára készülő mikrókat, újíts be egy egyedi dizájnú Candy darabot, és arasd le a babérokat! A CVRDS 6174RH hűtőszekrény például tűzpiros, akár egy Ferrari, az egyedi, lekerekített dizájnú EGO-G25DC grillező funkciós mikró pedig mintha egyenesen egy 80-as évekbeli sci-fiből lépett volna elő, ráadásul a fehér és az ezüst mellett választhatod méregzöld és narancssárga színben is! A színek mellett a szokatlan formák is tarolnak: a CKRTOS 544WH hűtőszekrény fehér színű, mégis nem mindennapi látványt nyújt. Jó hír a retró stílus rajongóinak, hogy a régimódi dizájn mögött a legmodernebb technológia lapul!

Mediterrán lágyság

Ha ennyire azért nem mennél messzire, és inkább a lágyabb, pasztell árnyalatokat kedveled, akkor a krémszínű CVRDS 6174WH hűtőszekrényt ajánljuk, amelynek tökéletes kiegészítője a MIC20GDFBA mikró. Ha ezt a kis családot betelepíted a konyhádba, akkor a bármikor a francia Riviérán érezheted magad! Már csak egy mediterrán hangulatú függöny, egy hasonló színű asztalterítő, és persze a francia életérzés elmaradhatatlan kelléke: egy borhűtő kell!

Okosotthon – okoskonyha – okos döntés!

Ma már tele vagyunk okoseszközökkel, a telefonunktól a tévénkig. De a legújabb trend az, hogy az egész lakásban minden elektronikus eszközt tudjunk távolról irányítani, és tudjunk velük kommunikálni. Ez elsőre talán nem hangzik olyan érdekesen, hiszen miért akarnánk a sütőnkkel beszélgetni? De ha belegondolunk, milyen bosszantó tud lenni, mikor egy gondosan összekészített tálat, vagy órákon át pácolt húst végül ki kell dobni, mert odaégett a sütőben, akkor rájövünk, hogy nem is lenne olyan nagy baj, ha a sütő tudna „szólni” nekünk, hogy kész az étel, anélkül, hogy ott kellene szobroznunk a konyhában, és a sütőajtót kellene nyitogatnunk.

Éppen erre való a Candy Watch&Touch sütője, amelynek ajtaját egy hatalmas érintőképernyő borítja, belsejében pedig egy beépített, nagy felbontású kamera figyeli a sütési folyamatot. A kamera képét wifi kapcsolat segítségével akár a telefonunkon is láthatjuk, vagy a sütőajtó érintőképernyőjén is nyomon követhetjük. De magában a főzési folyamatban is segíthet egy ilyen érintőképernyő, hiszen könnyedén böngészhetünk rajta a videóreceptek között, így elég csak rápillantani, hogy mi a következő hozzávaló. A több mint 70 sütési mód pedig gondoskodik róla, hogy soha többet ne kellejen amiatt aggódnod, hogy túl száraz lesz a csirke!

A Watch&Touch sütőn kívül szinte bármilyen Candy eszközön megtapasztalhatod a 21. századi technológiát, hiszen már digitális vezérlésű, wifi kapcsolattal rendelkező hűtőkkel és mosogatógépekkel is megkönnyítheted az életed! Ha szereted az újdonságokat, hamar hozzá fogsz szokni ehhez az eddig sosem tapasztalt kényelemhez.

Modern, de egyszerű konyha a pörgős életet élőknek

Ha szeretsz pörögni, és minél kevesebb időt töltenél a konyhában, akkor örökké hálás leszel a mosogatógépednek! A nagyobb készülékek előnye, hogy csak ritkán kell őket elindítani, így akár több napot is eltölthetsz anélkül, hogy a mosogatással kellene foglalkoznod! A Candy legnagyobb mosogatógépei 16 terítéket képesek egyszerre elmosni, ráadásul a legújabb modellek, mint a CDP M3T62PRDFX, már wi-fihez is csatlakoztathatók, így akár távoli vezérléssel is elindítható a program. Be sem kell tenned a lábad a konyhába, miközben mosogatsz – jól hangzik, nem?

Ha villámgyorsan végezni akarsz a konyhai feladatokkal, a másik legfontosabb berendezés a sokoldalú mikró. Sokan csak melegítésre használják a mikrohullámú sütőjüket, pedig a legmodernebb darabok ennél már jóval többet tudnak! A Candy mikróinál szinte már alap, hogy a melegítés és kiolvasztás mellett grillsütőként is megállják a helyüket – így időt és energiát is spórolnak neked!

Aki nem annyira szeret főzni, annak érdemes minél nagyobb hűtőszekrényt beszerezni, hiszen ha ritkábban főzöl nagy adagokat, akkor nagyon fontos az eltarthatóság. A Candy legnagyobb hűtőszekrénye a CMDN 182 EU, amely 412 literes kapacitásához ízléses dupla szárnyú ajtóval rendelkezik, az ajtón pedig interaktív kijelző mutatja a legfontosabb információkat.

Ismerős az érzés, mikor valamit azért kell megenni, mert valami másnak kéne a hely a fagyasztóban? Ne hagyd, hogy a fagyasztó szabja meg az étrended, inkább cseréld le egy nagyobbra! Ha csak egy kis plusz hely kéne, választhatsz a 85 cm-es modellek közül, de ha nagy tételben utazol, egy álló vagy egy fekvő darab is elfér.

Kis konyha – kis gond?

Akinek csak néhány négyzetméteres a konyhája, az tudja, milyen kihívás belepakolni egy sütőt, főzőlapot és mosogatógépet úgy, hogy a szekrényeknek is legyen hely, a mosogató is elférjen, és nem mellesleg, még meg is lehessen fordulni odabent. Sokan azt a kompromisszumos megoldást választják, hogy lemondanak a mosogatógépről, és inkább bevállalják a sokszor végeláthatatlannak tűnő mosogatást.

De miért kéne kompromisszumokat kötnöd a saját konyhádban? A Candy épp a helytakarékosságra fejlesztette ki a Trio és a Duo minikonyháit. Míg a Duo megoldás a sütőt és a mosogatógépet egyesíti, addig a Trio készülékben egybe van építve a sütő, a tűzhely, és a mosogatógép is, mindez nem foglal nagyobb helyet, mint egy hagyományos tűzhely! A Trio legalsó szintjén található a mosogatógép, középen a sütő – hiszen itt fontos, hogy sütés közben be tudjunk kukucskálni –, legfelül pedig a főzőlap, amely lehet kerámia főzőlap, vagy hagyományos, gázzal működő is.

Lehet, hogy itt az idő átrendezni a konyhát?

Candy gépek hűtő konyha konyhagépek lakberendezés

Még több
Kultúra