Ezért nem lesz soha női 007-es ügynök

De vajon ki jön Daniel Craig után?

Ezért nem lesz soha női 007-es ügynök
2019.05.02. 14:52

Úgy tűnik, igaz az eddigi feltételezés, hogy James Bondként most látjuk utoljára Daniel Craiget. Barbara Broccoli, a filmproducere ennek kapcsán leszögezte, valószínűtlennek tartja, hogy valaha is nő vegye át a 007-es ügynök karakterét.

Broccoli a “Good Morning America” című reggeli műsorban árulta el: “Mindig úgy éreztem, hogy Bond egyszerűen inkább férfi karakter, mint női. Szükség van rá, hogy készítsünk olyan filmeket is, amikben nagyon erős személyiség a női főszereplő, de nem feltétlenül kell kicserélni egy klasszikusan férfi karaktert nőre. ”

A sajtóesemény során azt is bejelentették, hogy a ‘Fleabag’ című sorozat főszereplője, Phoebe Waller-Bridge társíróként fog közreműködni a James Bold filmben, ami eredetileg Daniel Craig ötlete volt, hogy bevegyék az előkészületekbe a sztárt. “Daniel ötlete volt, és mi azonnal ráharaptunk, nagyon megszerettük Phoebe-t, amihez azért ő is hozzjáráult.”

Nemrég kiderült, hogy a James Bond:25 filmben Rami Malek alakítja majd a főgonoszt: “Ian Flaming regényében mindig is nagyszerűek voltak a főgonoszok.”

“A könyvet elolvasva nagyon nehéz ösztönösen ráérezni, hogyan lesz egy gonoszból James Bond méltó ellenfele, de az biztos, hogy ezúttal nem lesz könnyű dolga Bondnak.”

A következő James Bond a 25. film lesz a sorozatban. A filmben olyan szereplők fognak felvonulni, mint Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter) és Léa Seydoux (Dr. Madeleine Swann)

A Törvény nevében című sorozat készítője, Cary Joji Fukunaga rendezi majd a filmet, amit március 4-én kezdenek majd forgatni.

daniel craig James Bond rami malek

Még több
Kultúra