Kihagyhatatlan mozifilmek a nyárra

Zombik vagy űrlények? Rocklegendák vagy női músorvezetők?

Kihagyhatatlan mozifilmek a nyárra
2019.04.23. 18:05

2019-ben az Aladdin és az Oroszlánkirály is érkezik élőszereplős változatban, de ennél a kettőnél sokkal több okunk van rá, hogy gyakrabban látogassunk el a mozikba, hiszen ezen a nyáron jobbnál jobb filmek érkeznek. Mutatjuk öt kedvenc várnivalónkat!

Rocketman

A zenei legenda, Elton John életén alapuló musical főszereplője Taron Egerton (a Kingsmanből ismerheted), aki vászonra viszi a zenész élete legnehezebb és legjobb pillanatait, beleértve a függőségével való küzdelmet, felépülését és kapcsolati nehézségeit is. Egy interjúban Egerton elárulta, hogy a film Elton John életének “legsebezhetőbb, legtörékenyebb és legsérülékenyebb” időszakára fókuszál. Ám, mint tudjuk, az őstehetség azóta felküzdötte magát a csúcsra.

Hazai bemutató: június 6. 

X-Men: Sötét Főnix

Minden Sansa Stark rajongó figyelmébe ajánljuk ezt a filmet, na meg persze a Marvel univerzum szerelmeseinek is. Sophie Turneré lesz a főszerep ebben az X-Men részben, Jean Grey egy küldetés során hatalmas erőre tesz szert, amit aztán egyre kevésbé lesz képes kordában tartani. Végül saját társai ellen fordul. Képesek lesznek az X-Menek megmenteni?

Hazai bemutató: június 6. 

Late Night

Egyre több nőközpontú film jön létre, a Late Night is beáll ebbe a sorba. Emma Thompson és Mindy Kaling viszik a hátukon a filmet, amiben az újonc szövegíró segít a veteránnak számító Katherine Newbury műsorvezetőnek leszámolnia a gyengeségeivel, mikor veszélybe kerül az állása. A film már csak azért is érdekes, mert az utóbbi időben többször is port kavart a tény, hogy nagyon kevés esti talk-showt vezet nő. Haza bemutatóról egyelőre nincs hír, reméljük, hamarosan láthatjuk!

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

M ügynök H ügynökkel karöltve leküzd néhány ellenséges űrlényt. Főszerepben Liam Hemsworth, Tessa Thompson és Liam Neeson. Jól olvastad, két Liam is szerepel a filmben!

Hazai bemutató: június 13 

The Dead Don’t Die

Vagyis a holtak nem halnak meg. Bill Murray és Adam Driver zombifilmjére várunk már hónapok óta! A szereplőgárda láttán még azoknak is megjön a kedve a filmhez, akik egyébként nem szeretik a zombis műfajt – mondjuk a rendező, Jim Jarmusch nyilván egyedi módon közelíti meg ezt a zsánert. Iggy Pop, Danny Glover, Steve Buscemi, Tilda Swinton és Chlöe Sevigny mind feltűnnek majd a vásznon. Azt még nem tudjuk, hogy itthon vetítik-e a filmet, de reménykedjünk abban, hogy a cannes-i filmfesztivál nyitó alkotása azért hozzánk is megérkezik.

Ne feledje senki, hogy ez film, és nem sorozat ajánló volt, de idén nyáron érkezik a Stranger Things és a Hatalmas kis hazugságok, valamint a Pose legújabb évada is! Már alig várjuk!

filmajánló filmek mozi nyár

Még több
Kultúra