Maisie Williams és Sophie Turner közös romkomot készítenek

A Stark lányok már gondolkoznak, mi jöjjön a Trónok harca után

Maisie Williams és Sophie Turner közös romkomot készítenek
2019.04.17. 07:48

Elérkezett a Trónok harca utolsó évada, és már csak pár rész választ el a végső búcsútól. Sajnos Sansa és Arya Stark ideje lejárt, de ez nem jelenti azt, hogy a két színésznővel nem találkozhatunk a jövőben.

A való életben legjobb barátok, Maisie Williams és Sophie Turner nemrég a Digital Spy interjújában fejtették ki, mennyire szeretnének közösen szerepelni egy romkomban.  “Mindig is terveztük, hogy a Trónok harca után még csinálunk egy közös projektet. Arra gondoltunk, megkérünk egy írót, hogy készítse el forgatókönyvet, ami rólunk szól, a barátságunkról. Nem vagyok benne biztos, hogy egyhamar szerepet kapunk más filmekben is, mivel az emberek még hosszú ideig Sansa és Aryaként aposztrofálnak minket. Ezért döntöttük el, hogy mi leszünk a saját filmünk készítői, producerei és színészei.” – árulta el a részleteket Sophie Turner.

“Nem vagyok túl tehetséges író, de elolvastam pár önfejlesztő könyvet arról, hogyan kell jó forgatókönyvet írni. Még nem merültem bele a projektbe, de szeretném, ha létrejönne.” – mondta Williams, aki azt is hozzátette, nagyjából olyan hangulatvilágú filmet szeretnének, mint a 2011-ben készült Koszorúslányok, aminek központi témája a nők közötti barátság.

“Már sokszor megbeszéltük, hogy csinálunk egy közös projektet és szeretnénk, hogyha a koncepciónk tökéletes lenne. Azt hiszem, nehéz lenne Sophie-val bármit is csinálni, ami nem vígjáték.”

Sophie Turner lezárásképpen elmondta, hogy szerinte a forgatások nagy részén a színészek nem lesznek igazi barátok, pedig sokkal könnyebb olyan emberrel együtt dolgozni, akivel valóban szoros emberi kapcsolatot is ápolnak. “Szerintem nagyon vicces lenne, ha a barátságunkról készülne film… Ha benne lenne az a sok őrültség, amit együtt csinálunk az életben, máris biztos, hogy nem unatkoznának a nézők” – mondta nevetve.

Fotók: HBO/ The New York Times

legjobb barátok maisie williams sophie turner trónok harca

Még több
Kultúra