Itt a Hatalmas kis hazugságok 2 előzetese!

Meryl Streep eljön, hogy kiderítse az igazságot

Itt a Hatalmas kis hazugságok 2 előzetese!
2019.04.15. 11:06

A Hatalmas kis hazugságok júniusban folytatódik, erről bővebben ITT olvashattok! Tegnap kiderült a pontos dátum is: június 9-e.

Ami pedig a legjobb, hogy végre láthatunk egy hivatalos előzetest is a második évadhoz! Ha nem láttad az első évadot, inkább állj meg most! A beavatottaknak írjuk a továbbiakat: felcsendül Michael Kiwanuka száma, a „Cold Little Heart”, és Perry Wright halála után (akit a csodálatos Alexander Skarsgård alakít). aztán jön Celeste, Bonnie, Madeline, Renata és Jane, azaz a Monterey Ötösfogat. „Ez a név olyan érzést kelt, mintha skarlát betű égne a hátunkon” – mondja Jane (Shailene Woodley).

Meryl Streep, Skarsgård édesanyja a sorozatban, szeretné pontosan tudni, hogy „mi történt aznap éjjel”, mikor meghalt a fia. Vegyük észre: A Mamma Mia filmekben Skarsgård édesapja, Stellan Skarsgård Streep régi szerelmét alakítja – micsoda kapcsolódások! Visszatérve a sorozatra, Streep, a gondterhelt anya azt mondja Madeline-nek (Reese Witherspoon), hogy ugyan feltehetné ezt a kérdést, de nem hiszi, hogy az igazat hallaná válaszként.

A trailer tovább növeli a kíváncsiságunkat és a feszültséget, úgyhogy még az eddigieknél is felkavaróbb részekre számítunk. Jön Meryl! És még több titok! Nem is beszélve arról, hogy az egyik klasszikus amerikai nagyregényre, A skarlát betűre hivatkoznak!

2. évad hatalmas kis hazugságok Meryl Streep Nicole Kidman reese witherspoon

Még több
Kultúra