Itt a Beyoncé-dokumentumfilm előzetese!

Messze több lesz, mint egy átlagos koncertfelvétel

Itt a Beyoncé-dokumentumfilm előzetese!
2019.04.09. 11:48

2018 április 14-én a világ megállt egy pillanatra. Vagyis, inkább másfél órára, amikor Beyoncé lélegzetelállító koncertet nyomott le a Coachellán. A fesztivált azóta csak ‘Beychella’-nak becézik, a Netflix pedig ezt a hullámot meglovagolva dokumentumfilmet készít az énekesnőről, ami erre a fellépésre koncentrál.

A streaming szolgáltató most közzétette a film előzetesét, azzal a bevezetővel, hogy ‘Beyoncé ünnepelt 2018-as Coachella koncertjének mélyreható feltárása, a kreatív koncepciótól a kulturális mozgalomig.’ Az előzetesben Beyoncé háttértáncosai láthatók, akik a nagy napra készülve próbálnak. Az egyik táncos, Maya Angelou meg is szólal: ” Fontos számomra, hogy képviselhetem a kultúrámat és a rasszomat. Megmutathatom másoknak, mi a szeretet, a nevetés, az ünneplés.”

Az előzetesnek nagyjából a közepén Beyoncé lánya, Blue Ivy viszi a pálmát. Anyukájához csatlakozva táncolni kezd a többiekkel, és haját dobálva próbálja tartani a ritmust. A dokumentumfilm egyben betekintést ígér az énekesnő életének mindennapjaiba, családjába is.

A Homecoming című dokumentumfilm április 17-én érkezik a Netflix-re.

beyoncé Blue Ivy coachella dokumentumfilm netflix

Még több
Kultúra