Egy éjszaka a Louvre-ban? Köszi, Airbnb!

Soha vissza nem térő lehetőség, jelentkezz te is!

2019.04.05. 09:56

Emlékeztek, amikor Beyoncé és Jay-Z lazán sétálgatott a Louvre-ban Mona Lisa portréja előtt, és a múzeum más termeiben, ahol az ‘APESH✻T’ című daluk klipjét forgatták?

Az Airbnb-nek köszönhetően, ha akarod, akár te is utánozhatod őket, és eltölthetsz egy estét a párizsi múzeumban, a Louvre ugyanis felajánlotta, hogy egy szerencsés nyertest meghívnak, töltsön ott egy felejthetetlen éjszakát.

A művészetet kedvelőknek ajánljuk, hogy még ma jelentkezzenek, ha egy romantikus éjszakát szeretnének eltölteni a Milói Vénusz vagy Mona Lisa társaságában a legendás piramis alakú épületben.

A nyertes párost egy tárlatvezető fogja körbe vezetni az épületben, miközben reneszánsz inspirálta aperitif koktélt ihatnak és francia zenét hallgathatnak a múzeum hatalmas kanapéján. De most komolyan, lehetne ennél párizsiasabb egy nyereményjáték?

Afrodité, a görög szerelemistennő ezután hatalmas ünnepi vacsorát kínál majd a szerencséseknek, miközben akusztikus koncert szól majd a háttérben. Anne-Laure Béatrix, a múzeum ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

“Boldogok vagyunk, hogy egy ilyen életre szóló és különleges élményt adhatunk két szerencsés nyertesnek. Biztosak vagyunk benne, hogy rengetegen szeretnének egy éjszakán át sétálgatni a múzeumban, ezért szeretnénk, ha ezt meg is valósíthatnánk egyszer. Az Airbnb segítségével pedig reméljük, még többen felfedezik a művészet szépségét.

Ahhoz, hogy te legyél a nyertes, április 12-ig válaszolnod kell egy kérdésre: ‘Miért te lennél Mona Lisa tökéletes vendége?’ Az ‘Azért, mert nem horkolok’ vajon jó válasz? 

airbnb beyoncé luvre nyeremény párizs

Még több
Kultúra