Beyoncé új albummal és filmmel is jelentkezhet idén

Lehet ennél jobb hírünk péntek reggelre?

2019.04.05. 07:48

Jó hír a Beyoncé rajongók számára: az énekesnő két nagy projektje is folyamatban van éppen. Ha valaki még nem hallotta volna, Beyoncé adja a hangját Nalának az új Oroszlánkirály animációs filmben, és a források szerint az énekesnő szeretne pár új dalt is kiadni 2019-ben. Ha ez nem lenne elég, akkor még nem mondtuk a legjobb újdonságot, a Netflix dokumentumfilmet készít Beyoncéról, ami a 2018-as Coachella fellépésére fókuszál (Amikor a színpadon újra egyesült a Destiny’s Child, ott volt Solange és Jay-Z is).

Egy forrás szerint Beyoncénak még nincs annyi új dala, hogy egy teljes albumot kiadjanak, de állítólag a friss számok közé bekerül néhány régi sláger is, amit feldolgoz majd. Ha tényleg kiad egy új albumot, akkor a 2016-ban kiadott Lemonade után ez lesz az első szóló albuma.

Egy másik forrás szerint a Netflix dokumentumfilm csak a Coachella fellépéséről fog szólni, és a fellépést kiegészítik majd videókkal. Ez a Coachella fellépés egyébként egyedülállóan 26 olyan dalból állt össze, amelyek az énekesnő karrierjének legjelentősebb slágerei voltak. A koncert egy pontján Beyoncé megállt, és megköszönte a közönségnek, hogy ő lehet az első afroamerikai nő, aki a fesztivál főfellépője.

Beyoncé Coachella fellépése eredetileg 2017-ben lett volna, de az énekesnő akkor teherbe esett, ráadásul ikrekkel, Rumival és Suri-val. Emiatt egy évvel eltolták a fellépést, így nem csoda, hogy Beyoncé felturbózta a showt, és amikor Kelly Rowland és Michelle Williams megjelentek, hogy énekeljenek egyet a régi szép idők emlékére, a rajongók szinte transzba estek. A Destiny’s Child trió után pedig megjelent Beyoncé húga, Solange, majd végül férje, Jay-Z is felment a színpadra duettezni.

“Annyira boldog vagyok, hogy itt lehetek. Tavaly is itt kellett volna lennem, de akkor két csodás szív dobogott a pocakomban. Idén itt vagyok, remélem élvezitek a koncertet.” – mondta akkor Queen Bey.

beyoncé coachella destinys child netflix queen solange

Még több
Kultúra