Ebben az új filmben J.Lo és Cardi B is sztriptíztáncosnőt alakít

Összefognak a Wall Street kegyetlen, nőmolesztáló cápái ellen

2019.03.22. 16:06

Cardi B, ahogy már megírtuk róla itt, hihetelen befolyással rendelkezik a divatvilágban, most pedig készen áll, hogy meghódítsa Hollywoodot is.

A Deadline amerikai filmes hírportál bejelentette, hogy a rapper szerepelni fog a Hustlers című filmben, ami egy sztiptízbár alkalmazottjairól szól, akik összefognak vendégeik, a Wall Street hímsoviniszta, erőszakos férfijai ellen. Cardi B karrierében ez az első filmes lehetőség, és ha arra gondolunk, hogy a rapper zenei pályafutása előtt sztiptíztáncosként kereste a kenyerét, mondhatjuk, hogy a lehető leghitelesebb szereplőt találták meg a filmhez.

A filmben Cardi B mellett helyet kap még Constance Wu, a Crazy Rich Asians sztárja, Jennifer Lopezt pedig még a forgatókönyv írásakot beválogatták, mondhatni rá írták az egyik karaktert. J.Lo és Cardi már dolgozott együtt, még tavaly az énekesnő közreműködött Cardi “Dinero” című számában.

“Elképesztően örülök, hogy lehetőségem van egy ilyen dinamikus női csapattal dolgozni. Nagyon hálásak vagyunk, hogy létrejöhet egy ilyen produkció egy ennyire erőteljes színészgárdával és alig várom, hogy elkezdjünk végre forgatni.” Cardi hivatalosan még nem árult el semmilyen információt a filmmel kapcsolatban, ezért érdemes figyelni az Instagram oldalát, hátha egyszer csak posztol valamit.

Cardi B hustlers Jennifer Lopez

Még több
Kultúra