Lady Gaga egy este alatt két rekordot is döntött

A BAFTÁn és a Grammy-n egyaránt győzedelmeskedett

Lady Gaga egy este alatt két rekordot is döntött
2019.02.11. 13:04

Lady Gaga többszörös rekordot döntött egy este alatt. Vasárnap éjszaka zajlott a Grammy és a BAFTA díjátadó is. Az énekesnő mindkét eseményen a jelöltek között szerepelt, gyökereihez visszatérve úgy döntött, mégis csak a Grammy-díjátadón jelenik meg.

A BAFTA gálán első nőként Lady Gaga jegyzi a legjobb filmzene kategória díját, a Csillag születik című film betétdalával, a ‘Shallow’-val. A díjat Bradley Cooper és Lukas Nelson vette át, ők hárman, közösen nyertek ugyanis ebben a kategóriában, majd Cooper elárulta, egy álma vált valóra azzal, hogy díjat nyertek. „Gagának küldöm ezt a díjat, aki bár nem lehet itt, tudnia kell, hogy a zene nélkül, amit a filmhez írtunk, nem érne semmit a produkció. Szeretném megköszönni Irinának, a feleségemnek, aki elviselte, hogy egy éven át a pincében zenélünk. “

Lady Gaga a Grammy-n is bezsebelt három díjat, ezért most már a kilencszeres Gramm-díjas énekesnő az első a világon, aki egy este alatt nyert a Grammy zenei, és a BAFTA filmes díjátadón. Lehet, hogy a Grammy-t inkább Gaga díjjá kéne átnevezni?

Az énekesnő beszédében megköszönte Istennek, hogy vigyáz rá, a családjának és természetesen Bradley Cooper-nek is. „Bárcsak itt lenne Bradley is velem. Tudom, hogy nagyon szomorú, hogy nem ünnepelhetjük együtt a film sikereit. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan filmben szerepelhettem, ami a mentális egészség fontosságára hívja fel a figyelmet. A mentális egészségproblémák a művészek között nagyon gyakoriak, ezért kérlek, soha ne fordítsátok el a fejeteket, ha valakit szenvedni láttok. “ Mondja Gaga, miközben könnyek záporoztak az szeméből.

A Grammy-re készülve, otthon érte a hír, hogy megnyerte a legjobb filmzene kategória díját a BAFTA díjátadón.

Ezt a képet posztolta, amihez ezt a szöveget írta: „ Hihetetlen, hogy éppen most nyertünk egy díjat a BAFTA gálán. Nagyon nagyon szeretnék ott lenni, de a Grammy-n leszek ma este, hogy a rajongóimnak kimutathassam a hálám és szeretetem. Ez a díj a világot jelenti számomra, köszönöm szépen a rajongóknak, nélkületek nem tartanék itt.“

Lady Gaga a Grammy-gálán a legjobb pop szóló előadás (Joanne, Where Do You Think You’re Goin?) legjobb filmhez készült dal (Shallow), és legjobb pop duó/banda kategóriában (Shallow) vihette haza a díjat. Gratulálunk innen is!

2019 bafta grammy Lady Gaga

Még több
Kultúra