Jennifer Aniston 50. szülinapi buliján tilos volt a mobiltelefonok használata

Letiltotta a social mediát, de azért egy-két kép kikerült!

2019.02.11. 20:38

Jennifer Aniston, aki a fiatalság kútján Jennifer Lopez-zel és Pharrell-el osztozik, gigantikus 50. szülinapi bulit rendezett a hétvégén.

Sajnos a színésznő nincsen jelen egyik social média felületen sem, ezért csak nagyon keveset tudunk az egész buliról.

Tavaly nyáron Jen a Vogue interjújában elmondta, hogy mennyire utálja a telefonokat és az internetet is. „Őszintén szólva, amikor körül nézek, és azt látom, hogy az emberek bele vannak feledkezve a telefonjukba, arra gondolok, mennyire szomorú, hogy annyi mindenből kimaradnak. És ezt a problémát mi teremtettük. Szerintem az internet és a social média ugyanannyira káros, mint a dohányipar. A felnőtté válás és az önmegvalósítás már önmagában egy borzasztó nehéz feladat, de most, a social média hálójában plusz nyomás van az embereken, hiszen mások folyamatosan értékelik őket, tetszik, vagy nem tetszik gombokkal. Ezt az ember által teremtett környezetet egy nagy lehúzásnak tartom.“ Fejti ki határozott véleményét.

Annyira bölcs, annyira menő… és olyan bosszantó.

Szerencsére Jen barátnői, Kate Hudson és Gwyneth Paltrow (mondj egy ennél is hollywoodibb triót…várunk!) megszegték a parti szabályait, és mi nagyon hálásak vagyunk érte.

Hudson ezt az elbűvölő képet posztolta, alá pedig ezt írta: „Imádom ezeket a hölgyeket💕 Ezt a szépséget ünnepeltük tegnap este ✨ Boldog Szülinapot JA! Szeretünk nagyon!“
Paltrow egy másik fotósorozatot is megosztott az esti buliról: „ Boldog szülinapot (tegnap estére és holnapra is) #jenniferaniston a mi kis napsugarunk, a mi megtestesült jóságunknak! Nagyon szeretünk, és 50 évesen 🔥 nézel ki“

Katy Perry, aki betartotta a szabályokat, nagyon bosszús, és kommentben jelezte is: „SEMMI SOCIAL MÉDIA“, Kate azonban megnyugtatta, hogy maga a Jóbarátok sztárja adott engedélyt a képek elkészítésére.

View this post on Instagram

Roundup ✨ #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Most már csak egy videó felvételt szeretnénk Brad Pitt-ről, ahogy Jenniferrel együtt partiznak, és az életünk tökéletes lenne végre..

50. jennifer aniston social media

Még több
Kultúra