Sarah Jessica Parker: “Volt, hogy a Szex és New York szinte fojtogatott”

„Hirtelen úgy éreztem, mintha túszul ejtettek volna”

2018.11.20. 11:09

Sarah Jessica Parker visszatekint a Szex és New York-ra két évtizeddel később, és az emlékei egyáltalán nem mind rózsásak. Sokat hallottunk már hírhedten karcos kapcsolatáról a Samanthát alakító Kim Catrallal, de voltak más aspektusok is az Emmy-díjas HBO sorozattal kapcsolatban, amit a színésznő kényelmetlennektalált.

Az Origins: Sex and the City (Kezdetek: a Szex és New York) podcastban Parker felelevenítette, hogyan pánikolt, mikor felajánlották neki a szerepet, mert félt a tévésorozattal járó szigorú időbeosztástól.

„Hirtelen, úgy éreztem, mintha túszul ejtettek volna, olyan korlátozások léptek életbe, amiktől fulladoztam” – mondta. A színésznő végül tudott alkalmazkodni, sőt, a sorozat és az azt követő filmek producere is lett. Parker még most sem utasítja el, hogy a sorozatot fel lehetne éleszteni vagy újraindítani, még úgy sem, ha Kim Catrall nem szeretne benne részt venni.

„Hogy egy másik időszakban térjünk vissza a szereplőkre és újra álmodjuk a történetet, még nem döntöttük el Michael-lel (Michael Patrick King, rendező), és az, hogy nem beszéltem még erről, nem jelenti azt, hogy biztosan nem kezdünk új munkába a jövőben” – mondta SJP.

Bármely lehetséges Szex és New York újjászületés vagy újraindítás esetén fontos hozzátenni valók lennének, hiszen szeptemberben maga SJP is elismerte, hogy az eredeti sorozat „süket volt, mint az ágyú” a sokféleség tekintetében.

Biztosan érdekes lenne megnézni, ahogyan négy eltérő hátterű nő éli meg New York City-t a maga módján” – értett egyet a színésznő. „Nagyon érdekes lenne és érdemes volna kipróbálni, de ez biztosan egész más lenne, mint az eredeti”.

Forrás: elle.com, képek: Getty

sarah jessica parker sex és new york

Még több
Kultúra