Minden, amit tudnod kell a Spice Girls 2019-es visszatérő turnéjáról

2018.11.13. 12:17

Immár 20 év telt el azóta, hogy megtartották azokat a bizonyos meghallgatásokat a londoni Dancework studios-ban és Victoria Adams, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Michelle Stephenson és Geri Halliwell megismerték egymást.

A ’90-es évek fantasztikus sikerpályát befutott lánybandája most újra turnézik. Mi az, amit mindenképp érdemes tudnod erről a poptörténeti jelenségről?

Jótékonységi kampányt indítottak

A turné még el sem indult, de mi máris feszíthetünk vaidúj Spice Girl-ös cuccokban. A pólókon, pulcsikon és kapucnis pulóvereken az #iwannabeaspicegirl (spice girl akarok lenni) felirat díszeleg. Az eladásokból a Power Up programot fogják támogatni, a Comic Relief (Anglia egyik legnagyobb jótékonysági szervezete) egyik genderügyi oszlopát, amely a lányok és a nők egyenlőségért küzd.

„Az Egyenlőség és az emberek megmozgatása mindig is a banda szívügye volt. Ez mindenki egyenlőségéről szól, minden fiúéról és lányéról”, mondta a Spice Girls egy közleményben. „Nemrég szembesültünk vele, hogy azok a jótékonysági programok, melyek a nők problémáira fókuszálnak, nem kapják meg a támogatást, amire óriási szükségük lenne, úgyhogy az, hogy ilyen ügyek támogatására indítsunk kampányt, nagyon fontos a számunkra”.

Victoria nem tér vissza.

Egy talk showban Melanie C azt állította, Victoria Beckham azt sugallta, valójában fel sem kérték, hogy csatlakozzon a csapathoz. Az énekesnő így folytatta: „Tudják, mi a vicces? Nemrég találkoztam Victoriával és nyilván mind kapcsolatban állunk egymással, ő továbbra is, nagyon is tagja a Spice Girls-nek, támogat minket és mi is támogatjuk őt”.

„De végül felhozta a témát, hogy mi nem kérdeztük meg őt. Mi csak feltételeztük, hogy nem jönne”.

Emma Bunton a többiekkel együtt tiltakozott, azt mondták, megkérdezték Victoriát, aki „Nem akarta vállalni… Nagyon elfoglalja a divattal kapcsolatos munkája és már továbblépett”.

„A filozófiánk az, hogy egy csapat vagyunk, a színpadon és azon kívül is, és törődünk egymással, támogatjuk egymást, őt is, hiszen hatalmas szerepet játszott az életünkben és ez így van jól”.

Victoria egyébként örömmel osztotta meg a hírt közösségi oldalán az újra egyesülésről.

Hogyan reagált a világ a hírekre?  

Az Internet alig bírt magával a visszatérés hallatán, még ha most eggyel kevesebb Spice Girl lesz is a turnén. A kedvencünk Adele posztja a témában:

Amint kislányként, csupa Spice Girls poszter előtt pózol.

Jönnek-e Magyarországra?

Nem, a turné egyelőre az Egyesült Királyság határain belül marad.

Ha megtehetem, hol tudok mégis jegyet venni?

https://www.ticketmaster.co.uk/artist/781267

2019 spice girls turné victoria

Még több
Kultúra