7 szép Halloween-dekoráció, amit te is könnyedén elkészíthetsz

Néhány éve nálunk is bevett szokás ijesztően vicces jelmezekkel, sminkekkel és dekorációval készülni Halloweenre. Most újszerű, sikkes megoldásokat mutatunk a lakás feldíszítésére, fekete-fehérben!

7 szép Halloween-dekoráció, amit te is könnyedén elkészíthetsz
2018.10.22. 13:05

A Halloween már a sarkon ólálkodik, és bár első blikkre úgy tűnik, ez főképp a gyerekek ünnepe, nekik való édességekkel és jelmezekkel, nagyon jó alkalom arra,  hogy a felnőttek otthonaiba is szép dekorációkat készüljenek. Itt van hét ötlet, amit saját kezűleg is meg tudsz valósítani.

Mint a fekete szurok

fotó: Cupcakes and cashmere

Nem kell mindig a pókháló, a koponya meg a vérfoltok. Ez a stílusos asztali dekoráció is illik a Halloween hangulathoz, és csak le kell fújni hozzá egy szép ágat feketére, majd szép tartókban gyertyákat helyezni köré.

Úritök és holdvirág

fotó: The Merrythought

Ez esetben a tököt fessük le matt feketére, fúrjunk bele lyukakat és díszítsük hófehér virágokkal, a Hol formáját követve! Ha nem idegenkedünk tőlük, használhatunk kifinomult művirágot is, hogy hosszabban tartson a látvány.

Denevérnedű

fotó: Book & Idea

Ez a kis kiegészítés tökéletesen illik a Halloween buli hangulatához! Fesd vagy fújd le festékszóróval feketére az italos dobozokat, ragassz rájuk denevérszárnyakat és adj hozzájuk fekete-fehér papír szívószálat. A dobozok alján matricákkal jelölheted, melyikben mi van, nehogy elfelejtsd!

Aranyba mártva

fotó: Homey Oh My

Próbáld ki a fehér festékbe mártott, majd arany dekor ragasztóval, illetve arany spray-vel díszített tököket! Ugye, milyen tündéri?

Gyertyaszellemek

fotó: Growing Spaces

Látod, milyen könnyen lehet otthon megteremteni a Halloween-atmoszférát? Vegyél sima, vastag fehér gyertyákat és fekete filccel fess nekik szellem arcokat!

Művészi foltok

fotó: Homey Oh My

A monokrómra festett úritököket az ellenkező színnel is díszíthetjük. Ezeket a művészi foltokat leginkább ecsettel lehet létrehozni.

Kísértetek fonalból

Az otthon különböző pontjain elhelyezve, vagy sorba fűzve, girlandként is jól mutatnak ezek a bojtkísértetek! Bővebb leírás ITT

ELLE Decoration elle dekor fehér fekete halloween pumpkin

Még több
Kultúra