Jónás Vera új klipjében minden szétrobban

A Borzongásaim az első magyar nyelvű dala

Jónás Vera új klipjében minden szétrobban
2018.04.11. 08:17

A választások vihara után pont jól jön nekünk a Jónás Vera Experiment új dala, hogy kicsit levezessük a feszültséget. A Miki357 rendezésében készült klip is jól rásegít erre, amiben szinte minden felrobban, de aztán mégis helyreáll a világ rendje.

A Borzongásaim Jónás Vera énekes-dalszerző első magyar nyelvű dala.

„A dal azokból az élményekből kiindulva született, amiket akkor éltem át, amikor az élet valamely területén a helyemre kerültem. Lehetett ez álmaim albérlete, egy beteljesült szerelem, de akár az a pillanat is, amikor belekóstoltam a legfinomabb kávéba. Elsőre nehéznek tűnt, de a dal szövegírójával, Hegyi Gyurival végül közösen találtuk meg azt a szót, ami pontosan leírja az élményt: mert végül is minden ilyen pillanatba beleborzongtam, nagyon is jó értelemben” – mondta Jónás Vera.

Vera a zenét a szólóban is újra aktív Vranik Krisztián „Krizsoval” rakta össze, míg a felvételekben részt vett Bécsy Bence és Fenyvesi Márton.

A Jónás Vera Experimentet élőben legközelebb április 14-én, a budapesti Kuplungban láthatjátok. Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/1974784632783319/

Borzongásaim Jónás Vera videoklip

Még több
Kultúra