Megérkezett a Szolgálólány meséje második évadának dermesztő előzetese

Megérkezett a Szolgálólány meséje második évadának dermesztő előzetese
2018.01.15. 11:48

A sorozat második évadának első beharangozóját már megnézhetjük, és jobb, ha felkészülünk arra, hogy a látvány felkavaró.

A baljós hangulatú felvételeken néhány pillanatra találkozhatunk a szájkosarat viselő és halálra rémült June-nal (Elisabeth Moss), és Moiraval (Samira Wiley), aki új életét éli menekültként Kanadában, továbbá szemtanúi lehetünk egy érzelmes és intim pillanatnak June és Nick (Max Minghella) között. Oszlopokban vonuló embereket láthatunk, köztük Janine-t (Madeline Brewer) is, amint épp a Kolóniák felé tartanak (legalábbis úgy tűnik). Az egész előzetes zenei aláfestéseként a Buffalo Springfield nagyszerű száma, a For What It’s Worth szól, ami az 1960-as évek ellenállásának egyik leghíresebb dalaként ismert, Malia J. előadásában.

A Hulu azt is bejelentette, hogy mikorra várható az Emmy-díjakat besöprő első évad folytatása. A második évad premierje április 25-én lesz, rögtön két új epizóddal, a további részek pedig szerdánként láthatóak majd a Hulun.

A Hulu hivatalos szinopszisa szerint a második évadot Offred terhessége határozza meg, és nyomon követhetjük majd, ahogy megpróbálja kimenteni születendő gyermekét a disztópikus Gileád Köztársaság karmai közül. „Gileád benned van” – ez Lydia néni kedvenc mondása. A második évadban Offred és az összes többi karakter ez ellen a sötét igazság ellen fog küzdeni, vagy épp megadja magát neki.

Moss elmondása szerint a második évad nyitóepizódjának eseményeit nem fogjuk tudni megjósolni. „Szó szerint esélytelen, hogy bárki kitalálja, hogy mi fog történni”, mondta az EW-nek. „Meg lehet próbálni, de nem fog menni… Abban biztosak lehetnek, hogy feltett szándékunk még tovább feszegetni a határokat.”

Forrás: Harper’s BAZAAR US

A szolgálólány meséje sorozat

Még több
Kultúra