John Newman: Júliusban találkozunk!

A világsztár az EFOTT-on fog fellépni

John Newman: Júliusban találkozunk!
2018.01.11. 11:49

Január 10-én a Facebookján jelentette be a 27 éves énekes, hogy idén Magyarországra jön: az EFOTT-on fog fellépni. A fesztivált idén Velence-Sukoró térségben rendezik meg 2018. július 10-16. között, a házigazda az ELTE.

John Newman rendkívül szerény körülmények között élt édesanyjával és bátyjával a yorkshire-i Settle-ben, 14 évesen kezdett gitározni és saját dalokat írni, majd hamarosan saját felvételeket készített és DJként is rendszeresen fellépett.  22 évesen következett a nagy áttörés, ekkor már Londonban, és a Rudimental formációval,  elkészítette első nagy slágerét, a Feel the Love-ot, amely több országban hamar listavezető dal lett.

A legnagyobb sikert mégis Love Me Again szóló slágerének köszönheti, ennek videóklipjével nyerte meg első zenei díját 2013-ban a Premios 40 Principales gálán. Klipjeit nem engedi ki a kezei közül, mindet ő rendezi – ami talán sikerének is kulcsa lehet –, emellett számos sláger dalszövegírójaként is bizonyította már tehetségét. Többek között olyan ismert előadók köszönhetnek sokat neki, mint Calvin Harris, Jessie J vagy Kygo. Ami az EFOTTot illeti: az ő jelenléte nyilvánvalóan magával hozza azt, hogy egyre több világhírű fellépőt sikerül majd elhozni a fesztiválra.

efott fesztivál john newman

Még több
Kultúra