Az év öt legfontosabb esküvői trendje

Ha idén esküvőre készülsz (a magadéra vagy egy közeli szerettedére), és szükséged van egy kis inspirációra, mindenképp fusd át friss összeállításunkat! Ezekkel a trendekkel nehéz hibázni!

Az év öt legfontosabb esküvői trendje
2017.10.13. 13:50

Lounge bútorok

Több hencsergésre alkalmas bútordarab – több lazaság! El a székekkel és asztalokkal, hiszen az étkezés utána tánc következik. A padok és fotelek szuperül működnek a tánctér mellett pihenéshez, és nem veszik el a kedvet a további tánctól.

Fagylalt

A tortafelvágás, mint attrakció már unalmas. A még szélesebb jókedvről a fagyis standok gondoskodnak! Egy forró nyári napon igazi boldogság bomba, mikor a násznép az ifjú párral közösen elfogyasztja az első gombócot!

Új helyszínek

 

Az álomstrandon vagy a virágos réten? Ezek ma már tipikus helyszínnek számítanak. Ebben az évben a helyszínek valóban lélegzetelállítónak kell lennie. Hatalmas fennsíkok, sziklaszirtek a tenger felett – az biztos, hogy az ilyen látvány felejthetetlen élmény a vendégeknek.

Növényzöld

 

Ahogyan a Pantone-intézet is a zöldre szavazott – az év színe a Greenery, azaz lombzöld – az esküvői dekorációban is ez a szín a hangsúlyos. Nem tűnnek el a virágok sem, de a nagy, zöld növénycsokrok egyre inkább előtérbe kerülnek. Az asztalokon és az oszlopokon különösen jól mutatnak a leveles ágak.

Színhangsúly

Ahogy a divatban, úgy a dekorban is: az élénk színek 2017-ben jó hangulatot teremtenek és a vendégeket meleg fogadtatásban részesítik. Aki nem akar túl nagy tarkaságot, válasszon ki egy színt és maradjon hű mindvégig a koncepcióhoz.

dekor elle ELLE Decoration esküvő gasztro living zöld

Még több
Kultúra