Nézd meg Szimler Bálint fashion filmjét!

Az alkotók teljes szabadságot kaptak a háromperces film elkészítéséhez

Nézd meg Szimler Bálint fashion filmjét!
2017.06.19. 15:31

Szimler Bálint, az Itt vagyok és a Balaton method rendezője, valamint az említett filmek, a cannes-i fődíjas Fehér Isten, és a Jupiter holdja operatőre, Rév Marcell elkészítették az Inspired by Société kezdeményezés első filmjét, melyet az év során további alkotások követnek majd.

Az alkotás bekerült a Berlin Fashion Film Festival online showroomjába, itthon pedig a Société Budapest nyárindító partiján debütált szélesebb közönség előtt.

„A film a Société felkérésére készült, és teljes alkotói szabadságot kaptunk, így lehetőségünk volt inspirálódni és a saját gondolatainkat is belevinni az alkotói folyamatba, egészen az ötleteléstől a kivitelezésig. Igazi szerelemprojekt született, így még boldogabbak vagyunk, hogy külföldön is több helyen megjelent vagy a közel jövőben meg fog jelenni a filmünk – mondta Szimler Bálint, a film rendezője. „Különleges hangulatot szerettünk volna teremteni és ehhez erőteljes női karaktereket mutatunk meg a filmben, akik mind-mind a “femme fatale” típust testesítik meg. A lányok mellett a narrációban is megjelenik a Société mondanivalója: a világ úgy létezik, ahogy látod, csak magadon keresztül tudod igazán megélni. Ez egyfajta motivációs üzenet, amit közvetíteni próbáltunk: éld az életed, légy kreatív, hiszen ahogy a film végén is ki van írva, az ötleteid határozzák meg a szabadságodat”

A film:

A belvárosi Sas utcában ősz végén nyitó Société Ház Közép-Európa egyik fontos kortárs művészeti, kulturális, design- és divatközösségi központja lesz. Egy olyan kreatív közösségi tér, amely új korszakot nyit a mai művészet és divat számára. Küldetése a tehetségek támogatása megfelelő platform biztosításával, rendezvényekkel, kiterjedt kapcsolati hálózattal, hogy kaput nyisson számukra akár a nemzetközi piacokon való érvényesüléshez.

fashion rév marcell szimler bálint

Még több
Kultúra