Monica Bellucci, Cannes nagyasszonya

A 70. Cannes-i filmfesztivált idén május 17-18-án tartják, és a szervezők Monica Belluccit kérték fel, hogy idén legyen ő a nyitó és záró ceremónia háziasszonya.

Monica Bellucci, Cannes nagyasszonya
2017.05.09. 15:20

Az 52 éves olasz színésznő szívesen vállalta a szerepet, ahogy 2003-ban is.

A múlhatatlan szépségű színésznő egy sor művészfilmben – Visszafordíthatatlan, Dobermann –  de igazi kasszasikerekben is szerepelt, mint a Maléna, a Matrix, a 007 Spectre: A fantom visszatér, vagy az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetésben.

Jelenleg a magyar mozikban is megnézhetjük az új Kusturica-filmet, amiben ő a női főszereplő. A Tejben, vajban, szerelemben egy balkáni, háború sújtotta faluban játszódik, ahol a helyi tejesember (a rendező, Emir Kusturica játssza) a harcok közepette is tejet szállít az embereknek. Szereti gondtalan falusi életét, ám a nyugalma tökéletesen felborul, amikor megismerkedik egy titokzatos és gyönyörű olasz nővel (Bellucci), és elkezdődik kettejük őrült kalandja.

A tegnapi, római filmbemutatón Monica a szokásos elegáns és szupernőies stílusában jelent meg, kezében az egyik kedvenc táskánkkal, egy Furla Metropolisszal.

Róma, 2017. május 8. (fotó: Ernesto Ruscio/Getty Images)

cannes furla MONICA bellucci

Még több
Kultúra