Koncertek az éjszakában

Szintipopos darkwave, downtempo vagy trip-hop? A pezsgő tavaszi klubélet legjobb programjai közül válogattunk.

Koncertek az éjszakában
2017.04.05. 14:28

KosziJanka projekt
Április 14.,
Gozsdu Manó Klub

Koszi Janka hangjával találkozhattunk többek között Random Trip esteken, énektanári képzettségét pedig a Voice és a Rising Star című műsorokban kamatoztatta. Önálló projektjével, egy Be Alone című minialbummal jelentkezett nemrég, melyben a soul és r&b, a jazz és elektro műfajai egyaránt felbukkannak, melyeket az énekesnő bájos hangja kísér. Klubkoncertjén népszerű, Hol voltál? című slágerét is hallhatjuk élőben.
Frenk
március 31.,
Akvárium Klub

Frenk a Bin-Jippel ellentétben éppen visszatér a színpadra, és négy év szünet után újra saját zenekarával ad koncertet. Az énekes-dalszerző különös hangja és erotikával túlfűtött bizarr stílusa miatt összetéveszthetetlen jelensége a hazai zenei szcénának, visszatérő koncertjén új és régi dalok is elhangzanak majd.

 

Tosca
április 21.,
Akvárium Klub

Richard Dorfmeister és Rupert Huber még a ’90-es években alapították elektronikus  duójukat, Opera és Suzuki című első albumaik híre és hatása pedig bőven túlért az osztrák zenei körökön. A Tosca azóta is aktívan igyekszik feszegetni a downtempo kereteit, amit idei, Going, Going, Going című zenei anyagukkal is bizonyítanak.

 

Cold Cave
április 11.,
Dürer Kert

A Los Angeles-i Cold Cave együttes tíz éve formálja szintipopos-dark-wave-es hangzásvilágát. Wesley Eishold egyszemélyes projektjével korábban a Nine Inch Nails előzenekaraként is fellépett, most pedig visszatér a budapesti éjszakába.

kultúra

Még több
Kultúra