Kókusztálka: a reggeli, ami a paradicsomba repít

Csak a napra és a homokra tudtok gondolni? Itt a megoldás, hogy a hamisítatlan trópusi hangulatot és a paradicsom ízét reggelente az asztalon találjátok: a kókusztálka, mely Los Angelesben kezdett divatba jönni.

2016.06.22. 07:58

cc1

Coconut bowl © Coconut story

Az acai tál, a buddha tál és a bowl cake után itt a kókuszos verzió. Vágjunk félbe egy kókuszdiót, öntsük pohárba a tejét, majd tegyük a két felet hűtőbe, mialatt a töltelékkel elékszülünk. Tehetünk bele egyszerűen friss gyümölcsöt, műzlit, mindenféle superfoodot, mint a chia mag, vagy épp ehető virágokat, amik igazán költőivé teszik a reggelinket. De jöhet némi kókuszpehely vagy különböző diófélék is, joghurtban, mandulatejben, ha úgy tetszik. Máris olyan érzés, mintha egy egzotikus szigeten nyaralnánk!

cocnutbowl2

@plumpprettysugar

cc2

instagram

Forrás: elle.fr, Delphine Gautherin

coconut bowl egzotikus finom kókusz reggeli superfood tál tálka

Még több
Kultúra