9 gyorstipp esküvőkhöz

 

Aki nyáron lagzit tart, márciusra már általában szervezési lázban ég. Rengeteg a teendő, és ilyenkor jól jönnek az esküvői könyvek tanácsai, hogy a nagy nap valóban tökéletesre sikerüljön. Nézzünk néhány tippet a különböző kötetekből!

2016.03.03. 14:00

inst

 

A tökéletes esküvő

Ötletek és tippek egy stílusos és felejthetetlen nap megszervezéséhez (Central Könyvek)

A látványos fotókkal illusztrált könyv hét stílusban tartalmaz rengeteg egyszerű ötletet, személyre szóló tanácsot és saját kezűleg elkészíthető dekorációkat. Az útmutatásuk alapján csinálhatsz például meglepetés-ajándékokat a vendégeknek.

tokesk

Buborékos hangulat

A sikkes mini habzóborok, stílusos monokróm szalaggal átkötve ötletes vendégajándékok. A címkére írj üzenetet, vagy akár csupán az esküvő napját és helyszínét. Azután egyszerűen kösd át a szalaggal!

Stílusos virágkaspók

A kisméretű pozsgások elegáns, szép ajándékok lehetnek. Tökéletes dísznövények, egzotikusak, de ápolásuk könnyű, és remekül díszítik a lakást. A vendégeid otthon is sokáig fognak emlékezni az esküvőd napjára.

Meghívó a hűtőn

Klasszikus értesítési módszer a hűtőmágnes, amit a vendégek a hűtőszekrényük ajtajára rakhatnak. A mágnest a saját ízlésed szerint tervezheted meg. Nézz utána, hogy tudsz-e reális áron nyomtatni mágneseket. Belerakhatsz egy fotót magatokról, és mellé írhatod a kitűzött esküvő dátumát.

 

Czank Lívia: Igen!

Minden, amit az esküvőről tudnod kell (Corvina)

A gyönyörű kötet 13 fejezeten át végigköveti, hogyan lehet észszerűen, az egyéniséget szem előtt tartva megszervezni egy esküvőt.

igen

A virágok

A virágokat nemcsak csokorhoz és díszítéshez lehet felhasználni egy esküvőn! Gyönyörű hajdíszeket ls különböző kiegészítőket lehet varázsolni belőlük. Az élő mellett néha igenis opció az élethű virág, ha elég szép.

A karikagyűrű

A karikagyűrű akár 50-60 évig is ékszer lesz az ujjatokon, a kifogástalan minőség így nem elhanyagolható szempont. Stílusban illeszkednie kell az egyéniségetekhez, hogy amikor ránéztek, mindig mosolyt csaljon az arcotokra, és emlékeztessen az eskö(vő)tökre, valamint egymásra.

A vőlegény

A menyasszony sok esetben követ el stíluserőszakot a vőlegényén. A férfiaknak sem áll jól mnden szín és árnyalat, ezért nem biztos, hogy jó ötlet a menyasszonyi ruha színéhez igazítani a vőlegény megjelenését. Meg kell találni a számára legideálisabb öltözéket, aemly elegánsabb, mint egy hétköznapokon viselt öltöny, mégis finom eleganciában hagyja a férfit.

Harmath Artemisz: Esküdj!

Amit egy nőnek feltétlenül tudni kell (Libri)

A szerző a saját élményeit és három barátnője kalandjait osztja meg az olvasóval. Íme, néhány ötlete!

artemisz

Kuponos menyasszonytánc

Ha low-budget lakodalmat szervezel, nem várhatsz csodát a menyasszonytánctól. Viszont remek áthidaló megoldás, ha pénz helyett természetbeni felajánlásokat kalapozol. Üres cetliket osztogathat a vőfély, amelyeken a násznép tagjai megtehetik felajánlásaikat:

  • egy hétvége bébiszitterkedés, ha megszületett a gyerek
  • a család szállítása kisbusszal a kívánt célpontra és vissza
  • könyvtárazás a menyasszony helyett
  • kisállat-felügyelet
  • szobanövény-gondozás
  • komatál hétvégére, stb.

Gyűrűtipp

Két gyűrűméret közül mindig válaszd a tágabbat, mert a várandósságod alatt megdagadnak az ujjak is!

Emlékezetes nászút

Engedd át a nászút alatt a programok megszervezésében a kezdeményezést a fülig szerelmes és szervezőzseni férjednek, hadd csillogjon! Ettől csak szaporodnak a megfelelő nemi hormonok. Mindkettőtökben.

esküvő gyűrű könyvek lakodalom lánykérés menyasszony tippek

Még több
Kultúra