Az ELLE 3 kedvenc vidéki étterme

Ha gasztronómiai felfedezésről van szó, nem ismerünk határokat! A fővároson kívül számos ízre bukkanhatunk még az ország különböző borvidékein és vadregényes tájain. Ne lepődjünk meg, ha eldugott olasz konyhát találunk egy ezer fős faluban, vagy izgalmas borkonyhát a szőlődűnék között. A közelgő ősz jó alkalom arra, hogy körbenézzünk a vidéki friss levegőn!

Az ELLE 3 kedvenc vidéki étterme
2014.08.29. 11:02

Csupa bűbáj, mennyei ízekkel – Kővirág, Köveskál

Egy kis vidéki romantika, magyar konyha mediterrán beütéssel. Varázslatos helyszín, őstermelőktől szerzett alapanyagokból készült ételekkel. A virágokkal roskadásig megpakolt bűbájos étteremben a régi bútorok nosztalgikus hangulatot idéznek, a sanzonok és jazz muzsikák pedig szintén hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz. A bélszín dödöllével, vagy a köményes kuszkusz rostonsült csirkével pazar ízorgiát tartogatnak. További információk az étteremről ITT!

Borvacsorák a Gusteau Kulináris Élményműhelyben – Mád

Borebédek, borvacsorák, kalandos dűlőtúra piknikkel és borkóstolóval. A mádi borok lelőhelye felejthetetlen ízekkel vár, legyen szó ínycsiklandó rostonsült báránygerincről kelvirággal és nektarinnal, vagy desszertként vaníliafagylaltról olívás pitével. A kalandorok pincetúrákon deríthetik fel a helyi borászatokat. További információkat ITT olvashatsz!

Olasz konyha Borsodban – Anyukám mondta, Encs

Ízig-vérig olasz konyha Magyarország észak-keleti csücskében. A friss virágokkal díszített rusztikus épületben igazi itáliai hangulat uralkodik, és az étlap láttán kénytelenek vagyunk mérlegelni, hiszen a kiadós főételek mindegyikét képtelenek lennénk végigenni. Így jutottunk el a házi joghurtsajt kemencében sült pita kompozícióhoz, majd az ízek megkoronázásaként sajttortát választottunk golgotagyümölcs szósszal és perui hamis borssal. A környék borkülönlegessége sem maradhat el, egy pohárka a Homonna Birtok 2012 nedűből tökéletes választás volt. További információk ITT!


Anyukám mondta bőr borkonyha encs étterem gasztro Gusteau helyek köveskál Kővirág mád magyar program programajánló vacsora vidéki

Még több
Kultúra