Spa-élmény otthon

Néha semmi máshoz nincs kedvünk, csak ahhoz, hogy egy kis időre elvonuljunk, begubózzunk és magunkkal törődjünk. Kövesd az útmutatónkat, hogy elrepülhess pár órára a béke szigetére. Ehhez csak gyertyákra, zenére és szépítőszerekre lesz szükséged.

2013.04.14. 17:40
Katt a galériára!
5 fotó

Spa-élmény otthon

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5

  2 of 5
Spa-élmény otthon

Amikor előkészíted a fürdővizet, ne feledkezz meg az olajokról, fürdőgolyókról vagy fürdősókról. Az olaj nemcsak lágyítja a vizet, hanem gyengéden kényezteti a bőröd is. Tipp: Adj fürdővizedhez egy kevés kecsketejet. Rengeteg vitamint és antioxidánsokat tartalmaz, és kiváló hatással van a különböző bőrproblémákra is. (The Body Shop Divine Calm Serenity Milk Bath Powder - Nyugtató fürdősó)

  3 of 5
Spa-élmény otthon

Miközben előkészíted a fürdővizet, használd ki a forró vízzel felszabaduló gőzt és fürdesd meg hajadat tápláló olajban. A finom pára segítségével az olaj könnyebben és gyorsabban szívódik fel, ettől sokkal fényesebb és egészségesebb lesz a hajad. (L'Oréal Pro Mythic Oil tápláló olaj)

  4 of 5
Spa-élmény otthon

A vízben töltött 10 perc relaxáció után az arcunk kényeztetése következik. A kádban töltött idő alatt a forró gőz hatására kitágulnak a bőr pórusai, így sokkal nagyobb hatást érhetünk el egy tápláló arcmaszkkal. (Clarins HydraQuench Cream-Mask krémmaszk)

  5 of 5
Spa-élmény otthon

Mielőtt lábaidat a vízbe tennéd, radírozd át a bőröd, hogy tested felszabaduljon. Körkörös masszírozó mozdulatokkal haladj fentről-lefelé, szintén hatékony módszer a különböző masszázskefék használata. Tipp: Tata Harper, a bőrápolás guruja elárulta egyik receptjét. Kiváló testszépítőt varázsolhatunk 4 kanál mézből, 2 kanál barnacukorból és néhány csepp jojobaolajból.

Nektek mi vált be, ha relaxálni szeretnétek?

bőrápolás fürdőszoba relaxáció spa

Még több
Kultúra