Jön a Hatalmas kis hazugságok zenéje!

Te is lejátszhatod tizenötmillió dolláros, tengerparti ingatlanodban!

2017.04.03. 18:44

Most ért utolsó részéhez a Hatalmas kis hazugságok című HBO-s tévésorozat, melyben Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Laura Dern is ragyogó alakítást nyújtanak a kaliforniai szupermamák szerepében. A sorozatban mindenki rejteget valamilyen sötét titkot még a tökéletes életek felszíne mögött is, és a konfliktusok az első osztályos gyerekek körül kezdődnek, majd egy gyilkosságig fajulnak. A zene ettől függetlenül inkább kellemes vagy laza hangvételű, főként mai és klasszikus R & B, és a számok leginkább autóhangszórókon, fülhallgatókon vagy high-end otthoni berendezéseken keresztül szólalnak meg.

A zene saját életre kel, és lassan az egyetlen olyan szereplővé válik, akire nem gyanakodunk. Az Internet mégis szétszedte, a Pitchfork például felvetette, hogy a fenébe lehet egy elsősnek olyan kiváló zenei ízlése, mint Chloe-nak, aki Reese Witherspoon karakterének kislánya, és nagy zenerajongó. Az HBO most bejelentette, hogy pénteken megjelentetik a teljes soundtracket.

A zenei felelős azt nyilatkozta, hogy a rendező, Jean-Marc Vallée úgy használja a zenét, mint Jackson Pollock a festéket. Mindent befest vele, és ez így van az egész munkásságában.
A Hatalmas kis hazugságok zenéje úgy formálja át a sorozatot, mint ahogyan az emberi természet brutális vonásai az elit kényelmes életét. Míg a karakterek gyakran kiszámíthatatlanok, a zene az egyetlen megbízható állandó.

A számlista:

01) Michael Kiwanuka: “Cold Little Heart”

02) Charles Bradley: “Victim of Love”
03) Martha Wainwright: “Bloody Mother Fucking Asshole”
04) Leon Bridges: “River”

05) Kinny: “Queen of Boredness” [ft. Diesler]
06) Agnes Obel: “September Song”
07) Alabama Shakes: “This Feeling”
08) Charles Bradley: “Changes”
09) Irma Thomas: “Straight From the Heart”
10) Villagers: “Nothing Arrived” (Live From Spotify London)
11) Zoë Kravitz: “Don’t”
12) Conor O’Brien: “The Wonder of You”
13) Daniel Agee: “How’s the World Treating You”
14) Ituana: “You Can’t Always Get What You Want”

kultúra zene

Még több
Kultblog