Közös ügy 50: CMS Budapest

dr. Papp Erika vezető partner, a Bank és pénzügyi csoport vezetője, dr. Simon Péter partner, az Energia, Projektek és Építés csoport vezetője

2020.01.11. 11:08

Az ügyvédi szakmában az utóbbi évtizedekben sok sikeres nő dolgozott. A CMS budapesti irodájában a 11 partnerből 5 nő, és az ügyvédek között is körülbelül fele-fele a nők és a férfiak aránya. Kizárólag a teljesítményt vesszük figyelembe az irodánkba való felvétel és az előrelépés során, mindegy, hogy férfi vagy nő kollégáról beszélünk. Cégvezetőként ezért azt gondolom, hogy hitelesen tudjuk a Nyitottak vagyunk és az Elle Közös ügy kampányát támogatni, hiszen ebben hiszünk és ezen értékek mentén működünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kisgyermekes munkavállalóink is visszataláljanak a munka világába. Ezt segítjük az otthoni munkavégzés lehetőségével, rövidített, flexibilis munkaidővel, valamint családos és közösségi programok szervezésével. Ilyen például a nyaranta megrendezett egy hetes gyerektáborunk: a szülők elhozhatják az irodába a gyerkőcöket, akikkel tapasztalt szakemberek foglalkoznak, programokat szerveznek számukra.

Irodánk a nemzetközi CMS Women Global Committee tagja, amelynek célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a nők szerepére és a work-life balance fenntartásának fontosságára – ennek keretében több izgalmas programot szervezünk majd jövőre is. Globális CMS szinten figyeljük a nemek közötti fizetéseket annak érdekében, hogy ne fordulhassanak elő egyenlőtlenségek.”

Egy modern, nyitott munkahely az a környezet, ahol a kollégák meg tudják találni azt a munkakört, ahol a legjobb teljesítményüket adhatják úgy, hogy közben tudnak időt fordítani a családjukra és egészségük megőrzésére. (dr. Papp Erika)

CMS Budapest Közös Ügy 50

Még több
Közös ügy