Közös ügy 50: Hosszúlépés. Járunk?, Normafa Delikát

Merker Dávid társalapító, Koniorczyk Bori társalapító

2019.12.06. 15:10

Mind a Hosszúlépésnél, mind a Normafa Delikátnál sok tehetséges fiatal nő dolgozik, akik nélkül nem tudnánk elérni a céjainkat. Rengeteg sétavezetőnő képviseli a Hosszúlépést a programjainkon. Szeretnénk köszönetet mondani nekik.
Első cégünk, a Hosszúlépés.Járunk? alaptevékenysége városi séták kitalálása és megszervezése, ami mindig is több női munkavállalót vonzott, mint férfit. Ugyanakkor az egyenlő lehetőségek teremtése nem abból áll, hogy elhanyagoljuk a férfiak és nők attitűdje közötti különbséget. Létező jelenség, hogy nők gyakran kevésbe állnak ki saját magukért és a munkájukért, kevésbé élik meg a  saját sikereiket. Egy felelősen gondolkodó vezető feladata, hogy segítsen lebontani ezeket a gátakat. Ez nem egyetlen lépés, hanem ezeknek a szempontoknak a folyamatos figyelembevétele.
A Hosszúlépéssel idén elindítottuk a Wonder Woman Budapest kezdeményezést, mellyel arra hívjuk fel a figyelmet, hogy Budapesten aránytalanul kevés olyan női szobor van, aminek neve és ruhája is van, tehát nem meztelen dekorációs elem, hanem olyan történelmi személyiség, akire mindannyian felnézhetünk.

Egy modern, nyitott munkahelyen mindenkit elfogadnak úgy, ahogy ő jól érzi magát. Ez a biztonságérzet pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki saját magából. (Koniorczyk Bori)

Közös Ügy 50 Normafa Delikát Nyitottak vagyunk

Még több
Közös ügy