Közös ügy 50: TulipánTündér Cégcsoport

Illés Gabriella tulajdonos, cégvezető, Molcsányi György tulajdonos, cégvezető

2019.11.27. 12:08

Komolyan hiszünk abban, hogy egy sokszínű csapat jobb eredményeket ér el. Fiatalok és idősek, kreatívok és menedzserek, a jobb agyfélteke és a bal, a nők és a férfiak együtt tudnak nagy álmokat megvalósítani. Cégvezetőkként jól felfogott érdekünk, hogy a cégeink kitűzött sikereinek az eléréséhez az ebben rejlő lehetőségeket kiaknázzuk, és ahogy csak tudjuk, támogassuk.

Könnyű helyzetben vagyunk, mert nem kell pozitívan diszkriminálni a női munkavállalóinkat. Mindenkit a teljesítménye alapján értékelünk, a kezdetektől egyenrangú félként kezeljük a női és féri munkavállalóinkat. Munkaerő felvételnél mindig törekszünk arra, hogy minél sokszínűbb legyen a csapatunk. Van háromgyerekes anyukánk, negyedik gyerekét váró apukánk, gyerekvállalás előtt álló kolléganőnk, és fiatal kollégáink is, akik nem anyák napján, hanem a fesztiválszezonban szeretnének szabadságot kivenni vagy home office-ban dolgozni.

A modern nyitott munkahelyen csak a teljesítménye alapján értékelik a munkavállalót, és azzal motiválják, ami számára igaz értéket jelent.

 

Közös Ügy 50 Nyitottak vagyunk Tuipántündér Cégcsoport

Még több
Közös ügy