Közös ügy 50: Eaton Enterprises

Lenk stván BSC Operations Manager, Pusztai Kriszta HR Manager

2019.11.27. 12:27

Az Eaton egy multinacionális nagyvállalat, amelyben fontos számunkra a különbözőségek elfogadása és tisztelete. A Közös Ügy kampány lehetőséget ad arra, hogy kiálljunk ezen értékek mellett, és hangsúlyozzuk, hogy mindenki egyenlő és ennek megfelelően egyenlő lehetőségeket is biztosítunk a kollégáink számára.

Az Eaton egységes megközelítést képvisel minden munkavállalója felé, mind a lehetőségek, a karrier és javadalmazás területén. Az Eaton BSC létszámának 60%-a női munkavállaló, amely arány a menedzsment szintjén is hasonló. Ez azt jelenti számunkra, hogy jó úton vagyunk. Nálunk az számít, hogy ki mit tesz le az asztalra és hogyan tud legjobban hozzájárulni a közös munkához és fejlődéshez.

A jövőben nagyobb fókuszt kap nálunk a minél rugalmasabb munkahely kialakítása, hogy mind szélesebb csoport számára adjunk lehetőséget a munkavállalásra – pl. részmunkaidőt a visszatérő kismamák számára.

A modern munkahelyet a nyitott gondolkodás, transzparens és emberközpontú vezetés, a különbözőségek elfogadása jellemzi és ezek minél hatékonyabb beépülése a vállalati kultúrába. Ez nemcsak sokszínű és élhető környezetet ad, de a több perspektíva révén a versenyképesség növekedéséhez is hozzájárul.

Eaton Enterprises Közös Ügy 50 Nyitottak vagyunk

Még több
Közös ügy