Mitől igazán jó egy szilveszteri buli? (x)

Fontos Önnek a jó zene és a különleges ételek? A tömött belváros nem vonzó? Buda egyik leghangulatosabb partiját ajánljuk, izgalmas szereplőkkel.

2015.12.21. 11:42

A legtöbb ember három dolgot tart igazán fontosank egy jó szilveszteri bulinál: jó hangulat, jó zene és felejthetetlen ételek.

Továbbá egyre többen vágynak jó party hangulatra, táncolható, élvezhető zenére, de nem egy túlzsúfolt tömegben vagy telített szórakozóhelyen, esetenként nagy sorbanállással egybekötve.

A budai Hegyvidék egyik leghangulatosabb helyszínén, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban négy éve nagy hagyománya van a Szilveszteri programnak. A Gesztenyés kert mellett található Larus nyáron kényelmes terasszal, télen tágas belső térrel és zavartalan kilátással várja vendégeit, természetközeli, nyugodt pillanatokat biztosítva.

Sokan úgy ismerik a Larust, mint Buda egyik legszínesebb gasztronómiai központja. Várvizi Péter chef és csapata legutóbb egy különleges gasztronómiai programsorozatot indított, “Gallok Budán – Francia gasztronómia a Larus Étteremben” néven. A programsorozat 2015-ben minden hónapban, három napon keresztül egy francia régió legfontosabb ízeit mutatta be, klasszikus és újragondolt ételek formájában. Tíz francia régió feldolgozásával összesen 176 étel született egy év alatt. A programsorozat lezárásaképpen Szilveszterkor egy négyszáz fős, hajnalig tartó partyval és a tíz francia régió legjobb ételeivel várják a vendégeket.

A különleges francia ételek mellett a színpad és a tánctér kapja a főszerepet: a Garami Funky Staff és Garami Gábor (Class FM műsorvezető) zenés, táncos bulija hajnalig tart majd, a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereivel. “Fever Night” a Fortuna és a Studio 54 hangulatában.

További információk, jegyvásárlás: LARUS GOURMET SZILVESZTER 2015

Még több
Kiprobáltuk