3 dolog, amiért ezen a héten rajongunk

2014.01.13. 18:00

Babiczky Tibor: Magas tenger

Babiczky Tibor legújabb kötete brilliáns kriminek ígérkezik. Az író szikár mondatainak baljós hangulatát kiválóan ellensúlyozzák a fájdalmasan pontos, szép képek. A történet elbeszélője a bűn nyomába eredő nyomozó, aki elhivatottan végzi munkáját, mégis mind közül az ő bűne a legnagyobb.

Könyvbemutató: 2014. január 28. 19:00 Gödör Klub, az íróval Simon Márton beszélget.


Műkorcsolya és jégtánc Európa Bajnokság Budapesten

Január 13-19. között a Syma Csarnokban kerül megrendezésre az idei műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság, amelyre 35 országból érkeznek sportolók. Az ötkarikás játékokra vezető út utolsó állomásán magyar indulók közül az első felnőtt világversenyen részt vevő Forgó Kristófnak és a Turóczi Dóra – Major Balázs jégtánckettősnek szoríthatunk. Az esemény megnyitóján a 2004-es budapesti Eb-n aranyérmes Sebestyén Júliát, valamint az összes korcsolyaszakág aktív versenyzőjét is láthatjuk majd. A versenyzők mesébe illő ruhái pedig a ráadás!

Részletek és jegyvásárlás ITT!

Luxus fodrászkodás Paul Mitchellel

Akiket vékonyszálú hajjal áldott meg az ég, fellélegezhetnek: ezzel a professzionális hajtömegnövelő spray-vel könnyedén varázsolhatunk lelapuló hajból is dús loboncot. A hajtövekre fújva extra tartást és rugalmasságot kölcsönöz a frizuránknak. Kitűnő választás, ha expressz segítségre van szükségünk, legyen szó akár hétvégi partiról vagy céges eseményről.

Extra Body Daily Boost hajtömegnövelő hajtőemelő spray, Paul Mitchell, 4300 Ft

Még több
Kiprobáltuk