Ezt hozza a szerelemben 2020 a horoszkópod szerint

Jegyesség, elköteleződés, szakítás? Nézd meg, mit tartogat számodra az idei év a csillagjegyed szerint.

Ezt hozza a szerelemben 2020 a horoszkópod szerint
2020.01.30. 16:31

A hosszútávú kapcsolatok visszatérnek 2020-ban, méghozzá a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó bolygók triójának köszönhetően. Itt az ideje, hogy merész lépésre szánd el magad. A párok a hétvégéket a közös lakás dekorálásával vagy esküvő szervezéssel tölthetik, a szinglik pedig csak úgy vonzzák a kalandokat. Mutatjuk, mi vár idén a szerelmi életedre a horoszkópod szerint.

Kos

2020 lesz az év, amikor végre megszilárdítod a jövődet, saját vállalkozásba kezdesz, de akár még el is jegyezhetnek. Idén a legfontosabb számodra a karrier, de ha ügyesen osztod be az idődet, randikra is marad időd. Ha a partnered is az üzletben utazik, könnyen lehet, hogy közös projektbe kezdtek. Szingli vagy? Egy munkahelyi flört komoly kapcsolattá alakulhat.

Bika

Még a legnyugodtabb Bika csillagjegyűekre is rátörhet a kalandvágy 2020-ban. Ha egy hosszútávú vagy kihűlt kapcsolatban vagy, esetleg már idejét sem tudod, mióta vagy szingli, most ez megváltozik. Az élet új lehetőségeket és irányokat ad majd. 2020 nem a stabilitás éve lesz a szerelmi életedben. Az utazás segít újra lángra lobbantani a kialudt szikrát, igyekezz minél több kirándulást szervezni pároddal.

Ikrek

Ha eddig féltél is az elköteleződéstől, most nem bújhatsz ki alóla, itt az ideje, hogy végre letedd a voksod valaki mellett. A szexualitásod jelentős fejlődésen megy keresztül, de ne engedd, hogy a hirtelen érzelmek befolyásoljanak a fontos döntésekben. A szingli Ikrek 2020-ban biztosan társra találnak. Most még a legbiztosabb kapcsolatod is tartogathat meglepetéseket.

Rák

2020-ban a kapcsolataid jelentik majd a legtöbbet az életedben. Arra figyelj, hogy ne pazarold az időd olyan emberekre, akik csak rád akaszkodnak. Idén számos kalandos utazásban és romantikában lesz részed, sőt, még egy tengeren túli románc is kialakulhat. Az év közepén szükséged lesz az énidőre, de hamar megtanulod, hogyan egyensúlyozz az “én” és a “mi” között. Ne ragaszkodj túlságosan, mert azzal hamar elijesztheted az udvarlódat.

Oroszlán

Az énidő sokkal fontosabb, mint ahogy azt gondolod, Oroszlán. Ha sikerül elegendő mennyiségű időt magadra fordítanod, meglátod, hogy újjászületsz majd a hamvaidból. Az igazi kérdés az, hogy érdemes megállapodnod valaki mellett, vagy folytatod a szórakozást. Idén mindkét irányba lehetőséged lesz elmozdulni, csak döntened kell. A ragaszkodásra hajlamos Oroszlánok nagy terveket szőnek a jövőre nézve, talán egy új szintre emelik a kapcsolatukat. Előfordulhat, hogy az év közepén a megrögzött szinglik is komoly kapcsolatra vágyhatnak. Ne aggódj, ha egyedülálló vagy, az év végére mágnesként vonzod majd a szerelmet, csak arra figyelj, hogy olyasvalakire szenteld az időd, aki megérdemli.

 Szűz

A szerelem tengere nagyon nehéz köveket vet majd eléd, de te állni fogod a sarat, Szűz! A szenvedély nem csak ideiglenesen köszön be nálad, hanem végleg letelepedik az otthonodban. Hatalmas szerelmek, nehéz szakítások és se veled, se nélküled viszonyok várnak rád 2020-ban, de ha stabil és elkötelezett maradsz, nyárra már egy komoly kapcsolatban találhatod magad. Szingliként és kapcsolatban egyaránt rengeteg romantikus gesztust kapsz majd az udvarló(i)dtól. A féltékenységre nagyon vigyázz, az tönkre teheti a szerelmedet. Találj egy hobbit, amit szenvedélyesen űzhetsz és leköti az energiáidat.

Mérleg

Talán nem indul túl biztatóan a szerelmi életed 2020-ban, de ne csüggedj, Mérleg! Alakítsd át a szerelmi fészked és máris elkezded vonzani az udvarlókat. Ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy egy délutáni, kávézós randi is megterhelő számodra. A párkapcsolatban lévő Mérleg csillagjegyűek komoly szintekre emelhetik a kapcsolatukat, de érdemes előtte alaposan mérlegelni, hogy biztosan ezt akarják.

Skorpió

2020-ban egyre jobb leszel a flörtölésben, de a kalandok helyett komoly kapcsolatot keresel. Ne zárd ki a laza flörtök gondolatát, de csak akkor, ha meg tudod állni, hogy ne uralkodj azonnal a másikon. Az internetes társkeresésben szerencséd lehet, úgyhogy próbálj ki különböző oldalakat és applikációkat! Néhány Skorpió számára egy bizonyos barátság akár szerelemmé is kovácsolódhat. Töltsd meg a naptárad koncertekkel, mozi estekkel, fesztiválokkal és utazásokkal, de szánj elegendő időt a barátaidra is!

Nyilas

Az év eleje nem kecsegtet túl sok romantikát számodra, de ne aggódj, tavasszal már rengeteg kalandban lehet részed, még az is előfordulhat, hogy szerelem alakul ki közted és egy különleges személy között. Idén nyitott leszel, nem töltesz sok időt otthon, inkább a barátokkal és szerelmeddel töltöd minden szabad perced. Az év közepén jó pár akadályba ütközöl majd, ezért ne felejtsd el, hogy a megfelelő kommunikáció minden kapcsolat alapja. A régi sebek újra felnyílhatnak, a régi szerelmeid felbukkanhatnak, de itt az ideje, hogy végleg lezárd a múltad.

Bak

“Ha nem szereted saját magad, hogyan fogsz mást szeretni?” 2020 jelmondata számodra, talán nem ártana, ha magadra tetoválnád RuPaul bölcs szavait. Az emberek jönnek és mennek az életedben idén, de az a szerelmi kapcsolat, amit saját magaddal alakítasz ki, örökké megmarad. Elég lesz az összehasonlításból és a sajnálkozásból. Csak körül kell nézned, hogy észrevedd, mennyien rajonganak érted. Nagyon elfoglalt leszel egész évben, ezért minden szabad perced a pároddal vagy a barátaiddal töltöd majd. Vess be minden tőled telhetőt, hogy ne hűljön ki a szikra kettőtök között. A Rák jegyében több Újhold keletkezik, melyeken vagy megszilárdíthatod vagy pedig végleg elengedheted a kapcsolatod.

Vízöntő

Add meg magad a szerelemnek, Vízöntő! Ha elengeded az irányítást, a szerelmi életed azonnal mozgalmassá válik. Sodródj az árral és engedd, hogy dolgok történjenek veled ahelyett, hogy görcsösen várod, milyen kalandokban vehetsz részt a jövőben. Amint ezt sikerül tudatosítanod magadban, máris merész döntéseket fogsz bevállalni. Nyár közepén egy régi szerelmed iránt újra fellángolhatnak az érzések, vigyázz, nehogy rossz véget érjen a románc. Az év végén akár életed nagy szerelmével is megismerkedhetsz, eljegyezhetnek, teherbe esel, hatalmas dolgok fognak történni veled legyél kapcsolatban vagy egyedül.

Halak

Még az is lehet, hogy az interneten ismerkedsz meg a nagy Ő-vel. Az év első fele számodra rengeteg romantikát tartogat. Terhesség, jegyesség is előfordulhat, de az sem kizárt, hogy olyan élményben lesz részed, ami örökké megváltoztatja az életedet. Idén az eddiginél is többször támaszkodsz a barátaidra, szervezettek közös programot, kirándulást és nyaralást. Készen állsz rá, hogy végre kilépj egy kapcsolatból, amit már rég kinőttél? Ne feledd, amint egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik.

csillagjegy horoszkóp szerelmi horoszkóp

Még több
Horoszkóp