Az ELLE napi horoszkópja: január 10.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

2020.01.10. 14:34

Kos (03.20 – 04.19)

Ne aggódj, ma nem kell túl sokáig a komfortzónádon kívül maradnod. Általában nem hagyod ki a lehetőséget, hogy kipróbálj valami újat, izgalmasat és mást, most viszont sokkal boldogabb vagy a kis buborékodban. Ha nem szükséges munkába menned, maradj otthon! Ez azonban még nem jelenti, hogy nem kell felelősségteljesnek lenned. A kreatív energiáidnak hála a munkád jobb lesz, mint valaha!

Bika (04.20 – 05.20)


Menj utána és hódítsd meg! Itt az ideje, hogy előbújj a takaró alól és kimerészkedj a csatamezőre. Vegyél erőt magadon és menj ki a világba! Látogass el galériákba és üzletekbe, beszélgess emberekkel. Nem csak új barátokat szerezhetsz ma, de az elkövetkezendő két hétben hatalmas lelki fejlődésen mehetsz keresztül, ha nyitott vagy.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Ma a pénz a legfontosabb gondolatod. Lehetséges, hogy túlhajszoltad magadat, ezért nem jönnek a kreatív ötletek. De ahhoz, hogy túllépj ezen az időszakon, ki kell derítened, hogy mi áll a háttérben. A következő két hétben igyekezz gondosan kezelni a kiadásait. Ha szakszerű segítségre van szükséged, kérj ajánlást egy szakemberhez a barátaidtól.

Rák (07.21 – 08.22)

Az elmúlt fél évben tett erőfeszítésednek a gyümölcse a mai napon fog beérni. Ma nem érdemes az árnyékban maradnod, foglald el a téged megillető, központi helyet a színpadon! Itt az ideje, hogy learasd a babérokat, de ne felejts el új magokat ültetni a veteményesbe!

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Engedd el! Nem tudsz szabadulni egy múltbeli kapcsolattól, viselkedéstől vagy elképzeléstől? Gondoltál már arra, hogy végleg tovább lépj? Ha igen, a mai nap tökéletes alkalom arra, hogy erőt vegyél magadon és végre elindulj a gyógyulás útján. Legyél bátor, Oroszlán és tégy egy merész lépést, tépd le a ragtapaszt! Igen, eleinte fájni fog, de tartsd észben, hogy a mélységek nélkül nem lehet szárnyalni sem!

Szűz (08.23- 09.22)

Ma minden okod megvan rá, hogy a sikereidről beszélj másoknak! Sokkal nagyobb befolyással bírsz, mint azt gondolnád. Figyeld meg, mi történik akkor, ha a meetingeken szólalsz fel vagy a közösségi médián osztasz meg inspiráló gondolatokat. Nem kell, hogy rólad szóljanak, de hidd el, fantasztikus szószólója lehetsz egy olyan ügynek, amiben te magad is hiszel!

Mérleg (09.23 – 10.22)

Vigyázz, kész, rajt! Ez az a pillanat, amire egészen eddig vártál, Mérleg! Ma végre megkapod a már régóta megérdemelt jutalmadat, az eddigi kitartó erőfeszítéseidért. Valószínű, hogy nem csak dicséretet, hanem kézzel fogható honoráriumot kapsz. Ha nem, akkor se keseredj el. Talán még nem értél a célegyenesbe, de igazán közel jársz!

Skorpió (10.23 – 11.21)

A szokások híve vagy, Skorpió, és a megszokott rutinok jelentik a sikered kulcsát. Ma végre lehetőséged lesz kilépni a komfort zónádból és új dolgokat felfedezni. Ne aggódj: nem kell az eddigi, jól bevált szokásaidtól megválnod. De ha őszintén nyitott elmével állsz neki a következő két hétnek, igazi megvilágosodásod is lehet.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Ma nagyon szeszélyes a kedved, az egyik percben jégcsapként viselkedsz, a következőben pedig igazi megszállottá válsz. Ha tetszik valaki, képes vagy túl alaposan lecsekkolni a profilját a közösségi médián. Ha érzelmileg túlterhelted magad és összezavarodtál, kérj segítséged a szoros barátaidtól. Próbáljátok közösen kitalálni, hogy mi az irány, amit követned kell.

Bak (12.22 – 01.19)

A következő két hétben hatalmas dilemma előtt állsz majd. Ha nem vagy biztos abban az egységben, amit egy szeretteddel alkotsz, határozd el magad és tedd meg a szükséges lépéseket. Talán egy kissé meg kell erőltetned magad, de hidd el, hogy az eredmény magáért beszél majd. A párok most hivatalossá tehetik a kapcsolatukat, míg a szingli bakoknak zöldebb legelő jut.

Vízöntő (01.20 – 02.18)


Már hivatalosan is eltel az ünnepi időszak, itt az ideje, hogy saját magadra és az egészségedre koncentrálj. Ne büntesd magad azért, mertegy kis kényeztetésben vettél részt az előző hetekben. Élvezted, igaz, Vízöntő? Az elkövetkezendő időszakban azonban csakis a tiszta étkezésre és életmódra kell fókuszálnod. Tegyél egy határozott lépést ennek érdekében.

Halak (02.19 – 03.20)

Hozd felszínre a romantikus éned! Hol voltál eddig, kedves Halak? Itt az ideje, hogy kockázatot vállalj a szerelem vagy legalábbis az udvarlás nevében. Ha valaki már régóta próbál megkörnyékezni, talán most adhatnál neki egy esélyt.

bak horoszkóp napi horoszkóp

Még több
Horoszkóp