Az ELLE napi horoszkópja: január 9.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: január 9.
2020.01.09. 12:27

Kos (03.20 – 04.19)

Ma sokkal többet érhetsz el kedves szavakkal és bíztatással, mint utasítással. Figyeld meg, mennyivel pozitívabb lesz a környezeted reakciója, ha nem úgy bánsz velük, mint az alattvalóiddal. Ma a szokásosnál is jobban vágysz a családod társaságára és az otthon melegségére. Ha az ösztöneid azt is súgják, hogy legyél lényegretörő, ne felejtsd el a kedvesség erejét. Ahelyett, hogy másoknak te mondanád meg a szerinted “helyes megoldást”, kérdezd ki a véleményüket.

Bika (04.20 – 05.20)

Ma felerősödik a benned rejlő kíváncsiság, de a választ sajnos még a Google keresőjében sem fogod meglelni. Akár egy briliáns Instagram képaláírással igyekszel előrukkolni, akár próbálod megtörni a jeget egy új ismerőssel, hallgass a megérzéseidre! Ha ezt teszed, hamarosan rengeteg ötlet jut az eszedbe, végül egy teljesen új, izgalmas elképzelésbe ütközöl!

Ikrek (05.21 – 06.20)

Az üzleties oldalad kerül ma előtérbe, ennek köszönhetően új és okos ötletekkel rukkolsz elő azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudod jobban kezelni a pénzügyeid. Kezd a legkevésbé fájdalmas lépéssel, iratkozz le minden olyan felületről, amit nem használsz. Ezzel máris rengeteg pénzt spóroltál. Hogyan tudnál még több pénzhez jutni? Talán még nem jöttél rá, de a számodra természetesnek tűnő képességeid másoknak aranyat érnek! Lehet, hogy itt az ideje elkezdened pénzt kérni a szolgáltatásaidért!

Rák (07.21 – 08.22)

Ma eluralkodik rajtad a figyelmesség, ennek ellenére próbáld meg érzelmileg védeni magad. Ha tisztában vagy vele, hogy túl sokat adsz másoknak, akkor először igyekezz visszafogott maradni. Hallgass a megérzéseidre és csak akkor engedd meg magadnak, hogy elérzékenyülj, ha biztonságosnak érzed a környezetet.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Ha ma valami zavar, Oroszlán, ne tartsd magadban! Talán azt érzed, hogy szívességet teszel mindenkinek azzal, hogy elfojtod az érzéseid, de ha folyamatosan elzárod őket egy palackba, az előbb vagy utóbb, de fel fog robbanni, azt pedig már képtelen leszel kontrollálni. Ma érdemes a nyugalomra és a gyógyulásra koncentrálnod. Ha egy hozzád közel álló személy nem képes elviselni az igazságot, gondold át, hogy szükséged van-e arra a kapcsolatra.

Szűz (08.23- 09.22)

Próbáld meg magad mögött hagyni a szűklátókörőséget, Szűz! Ma jobb csapatjátékos vagy, mint valaha. Nyitott vagy, ezért nincs szükséged rá, hogy megerőltesd magad, ha új ismeretségeket akarsz kötni. A kezdeményezésnél legyél őszinte. Kérdezd a másikat arról, hogyan telik a napja vagy mi történt vele mostanában. Ez akár egy új és gyümölcsöző kapcsolat kezdete is lehet!

Mérleg (09.23 – 10.22)

Régóta vársz a tökéletes pillanatra, hogy végre tegyél egy vakmerő lépést a karrieredben? Az ambícióid ma még erőteljesebbek, mint valaha és a magabiztosságod is meg van hozzá, hogy cselekedj. Ne aggódj, hogy megbánthatsz másokat vagy esetleg hibát követsz el. Néha jobb kockázatot vállalni még akkor is, ha nem jön össze, mint az életed hátralevő részében azon töprengeni, hogy “mi lett volna, ha.”

Skorpió (10.23 – 11.21)

Még alig pakoltad el az ünnepi díszeket a lakásban, már is új kalandokra és kikapcsolódásra vágysz. Ma az eddiginél is többet gondolsz az utazásra és a változásra. Ha teheted, a hétvégén utazz el a barátaiddal egy másik városba. Ha ez most nem jöhet szóba, menj el arra a workshopra, amire már olyan régóta tervezel, csak eddig sosem volt rá időd!

Nyilas (11.22 – 12.21)

Ha az egyik barátod iránt már rég elvesztetted a bizalmat, ma érdemes mélyebbre ásnod, hogy megtaláld ennek az okát. Engedd át magad az érzéseidnek, nem baj, ha ez egyben azt is jelenti, hogy sebezhető leszel egy ideig. A legjobb, amit ma tehetsz, hogy elmerülsz az érzelmeidben és gondolataidban!

Bak (12.22 – 01.19)

A mai szerencseszámod a kettő, ami a partneri kapcsolatot jelképezi. Az egyik éned izgatott, míg a másik próbál ellenállni: mi van akkor, ha a másik személy és te nem vagytok egy hullámhosszon? Mi van akkor, ha rengeteg időt és energiát ölsz a kapcsolatba és mégsem fog működni? Ezek fontos kérdések, de inkább ezen gondolkodj el: Több hátrányod, mint előnyöd származna ebből a kapcsolatból?

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Ne várj addig, míg teljesen kiégsz! A mai nap üzenete számodra kristálytiszta: énidő. Amennyi energiával rendelkezel, nem meglepő, ha ezt is túlzásba viszed. Némi aktív pihenés után azonban sokkal produktívabb leszel és jobb minőségű munkát végzel majd.

Halak (02.19 – 03.20 

Ma kozmikus engedélyt kapsz arra, hogy úgy fejezd ki az érzelmeid, ahogy csak szeretnéd. Csinálj bármit, ami megmozgat belül. Élvezd ezt a csodaszép napot és szenteld a szabadidőd kreatív és romantikus tevékenységekre. Arra vigyázz, hogy ne keveredj konfliktusba!

 Borítókép illusztráció: Alexa De Paulis

bak horoszkóp napi horoszkóp

Még több
Horoszkóp