Ez vár rád 2020-ban a horoszkópod szerint

Szeretnéd megtudni, hogy mit tartogat számodra a jövő év? Milyen lesz a karriered, az egészséged vagy a szerelmi életed? Nézd meg, hogy a bolygók állása milyen új lehetőségeket tartogat számodra!

Ez vár rád 2020-ban a horoszkópod szerint
2019.12.31. 15:11

Kos (03.20 – 04.19)

2020 a Kos számára kiegyensúlyozott év lesz. Annak ellenére, hogy ambiciózus vagy, reálisabb és elérhetőbb célokat fogsz kitűzni magad elé. A stabilitás az életed minden területén jelen lesz, főleg a kapcsolataidban. A változások és az új lehetőségek a karrieredben kellően lefoglalnak majd. Kos, ne aggódj, mert minden helyrejön 2020-ban, ám a változásért neked is tenned kell.

Bika (04.20 – 05.20)

A jövő év nyugodt és biztonságos lesz számodra. Talán arra is készen állsz majd, hogy megállapodj. 2020-ban fontos döntéseket kell meghoznod a munkádban és a kapcsolataidban egyaránt, így elengedhetetlen, hogy bízz a saját ítélőképességedben. Nem a szerelmi életed lesz a középpontban. Mindig legyél nyitott az új javaslatokra azoktól, akikben megbízol, ha pénzügyi kérdésekről van szó.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Az Ikrek jegyűeknek felfrissülést hoz az új év. Szükséged lesz rá, hogy felállítsd a saját tempódat. Ha túl lassúnak érzed, akkor gyorsítsd fel magad, de ha az élet hirtelen túl gyorsnak tűnik, lépj hátra egyet. A szerelem idén számodra szenvedélyes és élményekkel teli kapcsolatokat tartogat. Az anyagi helyzeted stabil lesz, míg a munkád le fog foglalni az év nagy részében. Ez az az év lesz, amikor lehetőséged lesz rá, hogy az életed különböző területeit is megerősítsd.

Rák (07.21 – 08.22)

Készen állsz a nagy változásokra, Rák? 2020-ban a szerelmi életedben és a karrieredben is előrelépés várható. Dönthetsz úgy, hogy megaragod vagy kihagyod az eléd táruló lehetőségeket, csak rajtad áll. A munkahelyi konfliktusokat le kell rendezned. Segíteni fog a konfliktusok kezelésén, hogyha nagyító alatt részletesen megvizsgálod az eseményeket.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Jövőre az élet számodra tele lesz csavarral és nem várt fordulatokkal, Oroszlán. Tele leszel életerővel és energiával, hogy megvalósítsd a saját álmaidat. Emellett fontos, hogy érzékeny legyél és tudnod kell, hogy hol húzd meg a határokat. Nyitott leszel minden értelemben: jó irány az új ételek, sportok kipróbálása, de még egy új kapcsolatba is beleugrassz. A karrieredben előfordulhat, hogy egy nagy munkahelyi változáson mész keresztül. 2020-at garantáltan élvezni fogod!

Szűz (08.23- 09.22)

A Szűz csillagjegyűek kifordulnak önmagukból 2020-ban. A praktikusságukról ismert Szüzek nagyon hirtelen döntéseket fognak meghozni jövőre. Ez talán egy toxikus kapcsolathoz vagy egy szakításhoz vezethet, de az is lehet, hogy problémákba ütközöl miatta a munkahelyeden. Vigyázz, hogy a rossz döntéseid ne befolyásolják az anyagi helyzeted. 2020-ban fontos lesz mindent kétszer átgondolnod, mielőtt komoly döntést hoznál. Számodra ez nem az az év lesz, amikor egyik helyről a másikra csaponghatsz, próbálj meg minden körülmények között ésszerű döntéseket hozni.

Mérleg (09.23 – 10.22)

A Mérleg jegyűeknek viszonylag könnyű évük lesz 2020-ban. Gondok nélkül élvezheted az életed. Nem lesz túl sok felelősséged a családod vagy a munkád felé. Pihenj és élvezd az eléd táruló helyzeteket. Az egyedülálló Mérlegekre flörtölés vár és kapcsolatokból kapcsolatokra fognak ugrani. Ne felejts el minőségi időt tölteni a szeretteiddel.

Skorpió (10.23 – 11.21)

A Skorpió számára 2020 felszabadulás hoz. Szabadnak érzed magad minden szabály és szigorítás alól felmentve az életedben. Ez egy jó év lesz arra, hogy új hobbit sajátíts el vagy fejleszd a képességeidet. Használd a pozitív energiáidat, hogy mások életén is segíthess. Eldöntheted, hogy mit vagy épp mit nem szeretnél csinálni 2020-ban, szóval fontold meg alaposan, hogy milyen irányba szeretnéd, hogy haladjon az életed.

Nyilas (11.22 – 12.21)

 

2020 a fogadalmak betartásának éve lesz a Nyilas számára. Jó időszak lesz arra, hogy elengedd a múltbéli terheket, amiket magaddal cipelsz és végre megszabadulj a zavaró tényezőktől az életed minden területén. De ahhoz, hogy sikereket érj el, türelmesnek kell lenned. Jövőre felpezsdül a közösségi életed és rengeteg új emberrel fogsz találkozni. Ne engedd, hogy ez befolyásolja a régi kapcsolataidat. 2020-ban nagyon jól alakulnak majd a pénzügyeid.

Bak (12.22 – 01.19)

A Bak 2020-ban nyugalomra és biztonságra fog törekedni. Belefáradsz az állandó pörgésbe és rohanásba, így inkább lassítasz a tempón. Kezdj el meditálni vagy találd meg a módját annak, hogyan tudod egy kis időre kikapcsolni az agyad. A spiritualitás gyakorlása jó hatással lesz az elmédre. Ha megbékélsz saját magaddal, képes leszel elérni az összes célod, amit kitűztél 2020-ban.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

2020 az az év lesz, ahol végre bizonyíthatod a rátermettséged, Vízöntő! Extra kreatív leszel, úgyhogy használd ki ezt az életed minden területén. Mutasd meg a szeretteidnek, hogy mire vagy képes! Engedd, hogy a képzeleted és a progresszív gondolkodásod helyet törjenek maguknak a munkahelyeden. Arra vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, hagyj a képzeletedből az esős napokra is.

Halak (02.19 – 03.20)

Izgalmakkal és a kalandokkal lesz tele a 2020-as év a Halak számára. Elég bátor leszel ahhoz, hogy új kihívásokat keress és új dolgokat kipróbálj az életben. A munkád inspirálni fog, jövőre azt érzed majd, hogy jó helyen vagy életedben. Ne engedd, hogy egy hirtelen döntés tönkre tegye mindazt, amiért megdolgoztál.

Borítókép: Margaret Flatley/Bustle

elle éves horoszkóp horoszkóp

Még több
Horoszkóp