Az ELLE napi horoszkópja: december 16.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 16.
2019.12.16. 11:55

Kos (03.20 – 04.19)

Kiáltsd ki az ablakon az üzenetet, amiben annyira hiszel! Most sokkal nagyobb erővel tudod kifejezni magad, mint eddig. Minden szobába lépj be önbizalommal, akár egy meetingről vagy egy prezentációról van szó. Egy fontos tanács: ne legyél annyira elragadtatva magadtól, hogy másokat elfelejts bevonni a beszélgetésbe. Ha egy közös munkán dolgoztok, kérdezd ki a csapattársaid véleményét. Mások meghallgatása fontos része a folyamatnak. 

Bika (04.20 – 05.20)

Állítsd vissza a rendet az életedben, Bika! Vezess be néhány szabályt, ha szükséged van rá. Veszekedsz a lakótársaddal vagy pároddal, akivel együtt laksz? Próbálj meg nyílt beszélgetést kezdeményezni a problémákról és dolgozzatok a kompromisszumok kialakításán. Talán valaki az irodában megzavarja békés, nyugodt munkakörnyezetedet? Udvariasan emlékeztesd, hogyan használja a “belső hangját” amikor éppen csacsog melletted. Amikor érzékeny beszélgetésekre kerül sor, vegyél fel diplomatikus hangnemet, mivel megoldani szeretnéd a problémát, nem pedig háborút indítani. 

Ikrek (05.21 – 06.20)

Készen állsz rá, hogy amatőr terapeutát játssz? Az emberek ma hozzád mennek támogatásért. Hallgasd nyitott szívvel és elmével, ahogy a szeretteid megnyílnak a legmélyebb problémáikkal előtted. Mindenkinek szüksége van hallgató fülre, próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy azonnal megpróbáld megoldani a problémájukat. A megnyugtató jelenlétedért már így is hálásak. 

Rák (07.21 – 08.22)

Változásra van szükséged? Váltsd valóra a végzeted ma és gondolkodj a jövőn. Ha elégedetlen vagy a karriereddel, tervezd meg, mit csinálnál szívesen 2020-ban. Mit szeretnél elérni jövőre? Ne pazarold az idődet azzal, hogy a múltbeli hibákon töprengsz, inkább vond le a tanulságot és lépj tovább. Találd ki, hogyan tudnád hasznosítani a tapasztalataidból szerzett tudást, miközben előre haladsz? A siker nemsokára házhoz jön, Rák! 

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Nincs olyan cél, ami ma elérhetetlen lenne számodra, Oroszlán. Mindened megvan a fejlődéshez, ezért ne hagyd, hogy az önmagadba vetett kétségeid lelassítsák a terveidet. Találj ki egy startégiát, majd kezd el megvalósítani az álmaidat! Még mindig a fejlődés korai szakaszában jár a projekted? Használd ki a tervet, hogy a következő nagy ötleteden kezdj el agyalni, Koncentrálj a teljes képre – a részletekkel ráérsz később foglalkozni. Minden lehetséges! 

Szűz (08.23- 09.22)

Mostanában egy érzékeny témával küzdöttél? Keress fel valakit, aki hasonlóan nehéz helyzetbe került, mint te és túlélte. Az ő történetét hallgatva felerősödik benned a remény, hogy túljuthatsz a nehézségeiden. Amíg ebben az önvizsgáló állapotban vagy, figyeld meg a viselkedésed. Egy bizonyos toxikus szokás visszatart? Ha igen, változtass! 

Mérleg (09.23 – 10.22)

Hívd elő a praktikus énedet! A mérleg csillagjegyűek általában nagy álmodozók, de szükséged lenne rá, hogy ma találkozz a valósággal is. Ha egy közös projekten dolgozol a munkatársaiddal, beszéljétek át még egyszer a részleteket. Mi az, ami tényleg reálisan elérhető a büdzséből és a beosztásból? Ha egy barátod tanácsért fordul hozzád, oszd meg vele az őszinte véleményed, de ne próbáld megoldani a problémáját. A megfelelő és letisztázott határok segítenek, hogy egészséges maradjon egy kapcsolat. Húzd meg azokat a határokat, Mérleg!

Skorpió (10.23 – 11.21)

Ma érdemes lenne aranyat keresned, Skorpió! Van egy ötleted egy vállalkozáshoz? Valósítsd meg az álmaidat és fókuszálj arra, hogy kidolgozol egy biztos tervet. Mi a leghatékonyabb módja annak, hogy elérd a céljaidat? Az átfogó küldetést oszd fel kisebb lépésekre. Érezni fogod az elégedettséget, hogy egyre több teendőt húzhatsz ki a listáról. A vizuális tábla segít még érzékletesebbé tenni a célegyenest, de ez a folyamat a kemény munkáról és küzdelmekről szól. Van egy készség, aminek birtokában hamarabb elérnéd a céljaid? Iratkozz be egy workshopra! 

Nyilas (11.22 – 12.21)

Érdemes lenne erősebbnek lenned, Nyilas. A kemény munka nélkül soha nem jutsz egyről kettőre. Kimerültnek érzed magad a terved nagysága miatt? A nagy kép helyett összpontosíts arra, amit ma mindenképpen el kell intézned. A siker stratégiája: Haladj apró lépésenként előre, így hamarabb beérsz a célvonalba. A mottód: Lassan, de biztosan! 

Bak (12.22 – 01.19)

Ma mire fogadnál? Rákényszerülhetsz, hogy egy kegyetlen pénzügyi döntést hozz meg. Próbálj meg minden lehetséges háttérellenőrzést elvégezni, mielőtt belemennél a fogadásba. Ha a nyomozás során feltársz bármit, ami eltér a normálistól, sétálj el a lehetőségtől. Azonban, ha tényleg fantasztikus megállapodásnak tűnik, akkor megéri a kockázatot. Még mindig nem vagy biztos benne? Hallgass az ösztöneidre, melyek segítenek meghozni a helyes döntést.  

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Nehézséged adódott egy kapcsolatodban? Ha nézeteltérésed van egy szeretteddel, próbáld meg helyrehozni a dolgokat. Híresen jól tudsz békét kezdeményezni, ma pedig ez a tulajdonságod felerősödik. Beszélj ezzel a személlyel, hogy minden problémát magatok mögött tudhassatok. Koncentráljatok arra, hogy közös nevezőt találtok ahelyett, hogy hibáztatjátok egymást. Nem vesztél össze senkivel? Akkor is érdemes beiktatnod a hozzád legközelebb álló személyekkel egy találkozót, hogy minőségi időt tölthessetek együtt. 

Halak (02.19 – 03.20)

Nem érzed az erőt és a motivációt magadban? Tippünk: Hanyagold a kemény diétákat és az őrült edzéstervedet. Koncentrálj arra, hogy egy hosszútávon fenntartható életmódot alakítasz ki, ami jelentheti azt, hogy minden nap elsétálsz a kedvenc parkodban vagy növényi alapú ételeket eszel, nasi helyett. Ha tudatosan hozol olyan döntéseket az egészséged érdekében, melyeket még élvezel is, meg van az esély, hogy szokássá válik.

dcember 13 horoszkóp napi horoszkóp nyilas

Még több
Horoszkóp