Az ELLE napi horoszkópja: december 12.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 12.
2019.12.12. 12:44

Kos (03.20 – 04.19)

Ma a telihold az Ikrek csillagjegyben található, vagyis szükséged van rá, hogy a legtámogatóbb rokonaiddal tölts több időt. Még messzebb mehetsz – és szórakozhatsz – egy hasonló gondolkodású személy társaságában. Ha attól félsz, hogy esetleg ráakaszkodna a szárnyaidra, beszéljétek meg a határokat. Készülj fel, sok meglepetés fog érni!

Bika (04.20 – 05.20)

Itt az ideje pénzt keresni ma és az elkövetkező két hétben. A lehetőségek az öledbe hullhatnak, de ne várd, hogy az univerzum kopogtasson az ajtódon. Valahol féluton próbálj az önerő és a szerencse között lavírozni, mondd el az embereknek, hogy mire lennél nyitott, legyen az alkalmi vagy állandó munka. Kérdezz, hidd el és fogadd el!

Ikrek (05.21 – 06.20)

Egy évben csak egyszer adatik meg, hogy telihold kerül a csillagjegyedbe. Ez ma van! Van néhány Ikrek szülötte, akik egy éve erre a napra várnak. Ma megengedheted magadnak, hogy te legyél az elsőszámú prioritásod! A csillagjegyedből adódóan inkább kettős személyiség vagy, mint szóló. Hiába van saját célod, ambíciód és vágyad, nem fognak megvalósulni, ha nem te szerepelsz az első helyen. A következő két hét során kivirágzol, szóval kezd el felfrissíteni a céljaidat, amiket kitűzöl magad elé!

Rák (07.21 – 08.22)

Ne neheztelj tovább, vagy legalább ne mutasd ki! Ma lehetőséged van kiengedni a gőzt magadból és pihenni. Ez fantasztikusan hangzik, tudjuk, de nincs rá varázsbab, amitől elmúlik a fájdalmad és a bánatod. Dolgoznod kell magadon egy kicsit, ami kihívást jelenthet számodra. Talán beszélned kell valakivel ahhoz, hogy ráeszmélj: ez egy toxikus szituáció, ami egyikőtöknek sem tesz jót. 

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Kösd be a cipőfűződ és állj készen a győzelemre! Csak éppen nem egyedül kapod meg a trófeát. Ma a csapatmunka izgalmas lehetőségeket és új kihívásokat tartogathat számodra. Ha az elmúlt hónapokban is egy csapat tagja voltál, ma végre gyömölcsözni fog. A nehéz kérdés: Mit tartogatsz ráadásnak?

Szűz (08.23- 09.22)

A profizmusod ma a tetőfokára hág. Végre megvalósulni látszik a projekt, amin hónapok óta dolgozol, szóval lassan készítheted a pezsgőt az ünneléshez! Ha még nem vagy a célegyenesben, ne veszítsd el a türelmed. Annyira közel vagy, hogy gyakorlatilag már érzed a sikert, szóval vedd elő azt a híres kitartóerőt, amiről a csillagjegyed híres és valósítsd meg az álmaid!

Mérleg (09.23 – 10.22)

A diplomatikus csillagjegyed híres a tapintatosságról, de nem mindig ez a legjobb taktika, amit bevethetsz. Ma kinyílik előtted a világ, ezért nem kell kerülgetned a kínos témákat. A dolgok kerülése még nem segített egy helyzetben sem, szóval miért gondolod hogy a jövőben hasznos lesz? Készíts inkább egy jegyzetet, de mindenképpen állj ki magadért a következő adandó alkalommal!

Skorpió (10.23 – 11.21)

Ha már egy ideje dilemmák gyötörnek, ma megoldódnak. A legjobban azonban nem a töprengéssel fogsz dűlőre jutni. Az éles csillagjegyed tudja, hogy az eszed helyett néha hallgathatsz a szívedre is, csak figyelned kell az érzéseidre és a gondolataidra. A következő két hétben koncentrálj a belső hangodra!

Nyilas (11.22 – 12.21)

Duplázd meg! Vagy inkább négyszerezd meg? Ma nem szeretnéd egyedül tölteni az éjszakát – és valószínűleg a következő két hétben egyszer sem. Ez az időszak most a kapcsolatokról fog szólni, így állj készen rá, hogy most minden vacsorára dupla adagot kell főznöd. Ha helyet kell felszabadítanod a kapcsolatod miatt, ahelyett, hogy azon rágódnál, miről kell lemondanod, fókuszálj arra, hogy mi az, amit bővíteni tudtok közösen. 

Bak (12.22 – 01.19)

Még nics késő, hogy karácsony előtt levezesd a stresszt. Talán inspirációt kapsz, hogy lefoglalj néhány időpontot, ami segíthet lezárni az évet – az évtizedet. Miközben le kell faragnod egy kevés szabaidőt a sűrű naptáradban és  pézt kell áldoznod rá, a lelki békébe és mentális egészségbe fektetni felbecsülhetetlen.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Ma, az Ikrek teliholdjának köszönhetően kicsattansz a romantikától. Mire vágyik a szíved, Vízöntő? Ne tartsd magadban és engedj az élvezetnek. Ha kapcsolatban vagy, a következő két hétben érdemes sok időt együt tölteneket, hiszen most akár szintet is léphettek.

Halak (02.19 – 03.20)

Régóta érlelődik benned a feszültség, amit mindig a szőnyeg alá söpörtök? Ma végre felhozhatod ezt a témát anélkül, hogy bárki is kiborulna. Próbálj meg vidáman és lazán kezdeményezni, majd fejtsd ki a lényeget, így más is be tud csatlakozni a beszélgetésbe. 

horoszkóp napi horoszkóp nyilas

Még több
Horoszkóp