Az ELLE napi horoszkópja: december 11.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

2019.12.11. 11:03

Kos (03.20 – 04.19)

Akármennyire is egyedüli úttörő a kos, ma a csapatjátékban kell jól teljesítened. Kellemesen fogsz csalódni, mivel rájössz, hogy sokkal többet haladsz és rengeteget szórakozol egy partnerrel. Ha a munkahelyeden kapsz társat magad mellé, dolgozzatok ki együtt egy új tervet, de az is lehet, hogy azzal a személlyel, aki eddig tetszett neked, hosszútávú tervekről kezdtek beszélgetni. Nem kell döntést hoznod rögtön, azonban a mai nap tökéletes alkalom a beszélgetésekre.

Bika (04.20 – 05.20)

Ki mondta, hogy messzire kell utaznod ahhoz, hogy kalandban legyen részed? Ma túlárad benned a romantika. Nézz meg egy francia filmet a moziban vagy látogass el egy Flamenco előadásra, esetleg menj el abba az étterembe, amit mindig is ki akartál próbálni. Bármilyen program jót tesz, ami kimozdít a megszokott környezetedből és rutinodból. Egyedülálló vagy? Tedd alacsonyabbra a mércét és nézd meg, így kit vonzol!

Ikrek (05.21 – 06.20)

Zárd be a szíved vagy adj mindent bele? Talán kettős irányba húznak ma, hiszen a Vénusz a csillagjegyedben a romantikát erősíti, míg a Szaturnusz a távolságtartásra bíztat. Nincsen trükk, most az a célod, hogy megtaláld a probléma gyökerét, hogy feldolgozd és tovább tudj lépni. Ne félj megbeszélni a szerelmeddel vagy legjobb barátoddal a problémád, különben könnyen összezavarodhatsz!

Rák (07.21 – 08.22)

Lassan és finoman vedd le a rózsaszín szemüveget a fejedről, Rák! Ha szándékosan védted a szerelmi életed a kemény valóságtól, a mai egy ideális nap, hogy mégis megvizsgáld. Talán nem lesz vidám és könnyed, de elengedhetetlen. Ma nem tudsz tovább tagadásban élni, de ne feledd, bármitől is félsz, közel sem olyan ijesztő, mint gondolod.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Az otthoni pakolás, szervezés és teendők elintézése nem jár délutáni alvással, Oroszlán! Ma könnyebben megszabadulsz a felesleges holmiktól. Először is: legyél kemény magaddal és dobj ki mindent, aminek már nincsen célja a lakásodban. Pakolj el annyi tárgyat, amennyit csak tudsz. Bármi, ami megmaradt, azok ékesíthetik a polcaidat!

Szűz (08.23- 09.22)

Ma vedd komolyan a szerelmi ügyeidet, Szűz! Persze csak akkor, ha készen állsz gyakorolni a szerelmet. Ha azt érzed, hogy valaki vonszol téged maga után, adj neki egy finom, de egyértelmű ultimátumot, amelyben elmondod a szükségleteidet és azt, hogy mennyire fontos neked a másik személy. A romantikáért felelős Vénusz az 5. Házadba lépett, vagyis ma szorongás nélkül is ki tudod fejezni a vágyaidat. Egyedülálló vagy? Találj valakit, akinek hasonlóak a hosszútávú céljai, mint neked. Ha egész este flörtöltök, ne felejtsd el, hogy hosszútávú kapcsolatot szeretnél.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Csípj le egy kis időt a sűrű beosztásodból és csinosítsd fel az otthonodat. A tisztaságért és rendért felelős Szaturnusz és a romantikus Vénusz találkozása a csillagjegyedben olyan fúziót eredményez, amire talán csak te, Mérleg vagy képes megvalósítani. Lépj hátra és nézz körbe úgy, mintha először látnád a lakásod. Egy ideális világban mit változtatnál? Anélkül, hogy lemerítenéd a büdzsét, változtass pár dolgon.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Egy most induló kapcsolatod olyan gyorsan halad előre, hogy már nem bírsz vele lépést tartani? Nincs azzal baj, ha rátaposol a fékre. Ma egy belső hang késztet arra, hogy lassíts a tempón. Talán az váltotta ki, hogy valaki olyan kérdéseket tesz fel, melyekre nem szeretnél válaszolni és kényelmetlenül érzed magad. Esetleg azt várja tőled, hogy több időt töltsetek együtt, mint amennyit te szeretnél. Anélkül, hogy udvariatlan lennél, add a tudtára, hogy élvezed a társaságát, de szükséged van énidőre is.

Nyilas (11.22 – 12.21)

December nem a legjobb hónap a spórolásra, de ha biztos akarsz lenni abban, hogy van elég pénzed a jövő havi számlákra, nyomd meg a STOP gombot és vizsgáld meg a vásárlási szokásaidat. Kinek kell ajándékot venned, hol tudsz kicsit spórolni és hogyan tudnál egy kis extra keresethez jutni az ünnepek előtt? Talán egy barátodnak szüksége van egy asszisztensre egy alkalomra. Ne felejtsd el, hogy nem kell rengeteg pénzt költened, az emberek az apró, de szívből jövő ajándéknak is ugyanannyira örülnek.

Bak (12.22 – 01.19)

Engedd szabadjára a vonzerőd, Bak! Most mágnesként vonzod a hozzád hasonló személyeket! Erőt sugárzó emberek jelennek meg a környezetedben, szóval találd ki, hogy mit akarsz valójában: egy kreatív partnert, egy szerelmet vagy egy új legjobb barátot? Ha csak a munkádat szeretnéd reklámozni, fizess be egy masszázsra, majd ordibáld el mindenkinek a tetőről!

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Valaki hasznot akar húzni a nagylelkűségedből, Vízöntő? Ma fontold meg, hogyan reagálsz az illetőnek. Végig hallgathatod az unalmas, panaszkodással és önsajnálattal teli történetét, amit valójában már ezerszer hallottál vagy az első mondata után magabiztosan azt feleled, hogy biztos vagy benne, hogy képes egyedül is megoldani a problémáját!

Halak (02.19 – 03.20)

Mennyire tudod hatékonyan reklámozni a saját projektjeidet vagy márkádat, Halak? Ma az online jelenléteden és a technológián kell javítanod. Ne használj félreérthető kifejezéseket, az embereknek szüksége van rá, hogy feketén-fehéren megkapják az információt ahhoz, hogy elsajátítsák. Ha nincsen ötleted, próbálj meg arra fókuszálni, hogy mire vágynak a vásárlók.

horoszkóp nyilas vénusz

Még több
Horoszkóp